Όλοι δίπλα στον αγώνα της αγροτιάς

Δημοσιεύτηκε στις

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει την αλληλεγγύη της εργατικής τάξης στον αγώνα των φτωχών αγροτών. Ο αγώνας αυτός αφορά όλο το λαό γιατί στρέφεται ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, στην πολιτική της ΕΕ.

 Οι μεγάλοι μονοπωλιακοί όμιλοι έχουν στο στόχαστρο τους την εργατική τάξη, τους φτωχούς αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία. Επιδιώκουν να συγκεντρωθεί η αγροτική γη και η παραγωγή σε όλο και λιγότερα χέρια ώστε με την αρπαγή του μόχθου των αγροτών, την μεγαλύτερη εκμετάλλευση των εργαζομένων, όχι μόνο να μην χάσουν ούτε ένα ευρώ από την κερδοφορία τους, αλλά αυτή να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

 Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει και καταδικάζει την κυβέρνηση η οποία μετά τον αυταρχισμό, το νόμο και την τάξη που έδειξε στον αγώνα των εργαζομένων στο Μετρό, αξιοποιώντας τις δυνάμεις καταστολής, την δικαιοσύνη, στρέφεται και κατά των αγροτών, επιχειρώντας να τους παρεμποδίσει και να σταματήσει τον αγώνα τους. Απαιτούμε από την κυβέρνηση να αποσύρει τώρα τις δυνάμεις καταστολής. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες, τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους να σταθούν συμπαραστάτες και με όλους τους τρόπους δίπλα στον αγώνα της αγροτιάς.

 

 

 

 

 

Περισσότερα

Ανακοίνωση για την Απεργία των Δημοσίων Υπαλλήλων στις 13 Μάη

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΙΣ 13 ΜΑΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ! Λεφτά για μισθούς, υγεία και παιδεία, ούτε ευρώ...

Φωτογραφίες και βίντεο από την μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στο Σύνταγμα

Εργαζόμενοι από δεκάδες κλάδους, με τα Σωματεία τους, πολλά από αυτά νεοσύστατα, νέοι και...

ΠΑΜΕ,Σωματεία και μαζικοί φορείς – Kατάθεση στεφάνων στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κατάθεση στεφάνου εκ μέρους της Γραμματείας του ΠΑΜΕ στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής Ενός λεπτού σιγή...