Οι σημερινές συναντήσεις που είχαν οι αντιπροσωπείες των Εργατικών Κέντρων της Γαλλίας

Δημοσιεύτηκε στις

Επίσκεψη αντιπροσωπείας Γάλλων συνδικαλιστών στο Ε.Κ Πειραιά

Οι αντιπροσωπείες των Εργατικών Κέντρων της Γαλλίας (Union Départementale CGT 13 des Bouches du Rhône) και Βαλ Ντε Μαρν Παρισιού (Union Départementale UD CGT 94 du Val de Marne) που βρίσκονται στην Ελλάδα ύστερα από πρόσκληση του ΠΑΜΕ, συνέχισαν σήμερα Πέμπτη τον κύκλο συναντήσεων με συνδικάτα και φορείς της Ελλάδας.

Οι αντιπροσωπείες επισκέφτηκαν το πρωί το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού όπου είχαν και συνάντηση με το Σωματείο των Εργαζομένων.

Συναντήθηκαν επίσης με τις Ομοσπονδίες Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ) και του Υπουργείου Γεωργίας (ΠΟΣΕΥΓ). Ενώ έγινε και επίσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Νίκο Ξουράφη και με συνδικάτα της περιοχής.

ΦΩΤΟ: https://www.flickr.com/photos/141955787@N05/albums

Περισσότερα

Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη ενάντια στους συνδικαλιστές πυροσβέστες της USB στην Ιταλία

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους συνδικαλιστές πυροσβέστες της USB στην Ιταλία, που...

Μήνυμα αλληλεγγύης της ΠΕΟ για την έκρηξη στο εργοστάσιο τροφίμων στα Τρίκαλα

Η Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία (ΠΕΟ) εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και την αλληλεγγύη της...

Για τη πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία. Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας

Πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας Το ΠΑΜΕ εκφράζει...