Οι προσυγκεντρώσεις των Ομοσπονδιών, των Σωματείων και των Λαϊκών Επιτροπών για τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Τρίτη 18 Δεκέμβρη

image_pdfimage_print

Οι προσυγκεντρώσεις των Ομοσπονδιών, των Σωματείων και των Λαϊκών Επιτροπών για τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Τρίτη 18 Δεκέμβρη, στην Ομόνοια, στις 6.30 μ.μ. έχουν οριστεί όλες για τις 6μ.μ. στα εξής σημεία:

– Πλατεία Βάθης: Ομοσπονδίες, Σωματεία, Επιτροπές Αγώνα από τους κλάδους σε Μέταλλο, Φάρμακο, Τύπο – Χαρτί, Χημική Βιομηχανία, Ενέργεια, Τρόφιμα – Ποτά, Κλωστοϋφαντουργία, Μεταφορές, Χρηματοπιστωτικό, Τηλεπικοινωνίες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

– Κάνιγγος: Ομοσπονδίες, Σωματεία, Επιτροπές Αγώνα από τους κλάδους σε Κατασκευές, Εμπόριο, Λογιστές, Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, Καθαρίστριες, Επισιτισμός – Τουρισμός, Δημόσια και Ιδιωτική Υγεία, Δημόσια και Ιδιωτική Εκπαίδευση, Καλλιτέχνες, ΟΤΑ και Δημόσια Διοίκηση. Σύλλογοι Φοιτητών και Σπουδαστών. Το ΕΚ Λαυρίου και Αν. Αττικής. Τα κλαδικά Σωματεία ΕΒΕ της Αττικής, ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων Α’ Αθήνας. Σύλλογοι Γυναικών της ΟΓΕ. Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς των Ανατολικών Συνοικιών της Αθήνας, της Α΄ Αθήνας και του Γαλατσίου, της Αν. Αττικής

– Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρ. Κοτζιά): Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς από το Νότιο Τομέα της Αττικής, τον Πειραιά καθώς και οι κλαδικές Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

– Πλατεία Καραϊσκάκη: Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Δυτικού Τομέα Αττικής, του Θριασίου και του Βόρειου Τομέα Αττικής.

Comments are closed.