Οι μακελάρηδες σύμμαχοι των ΗΠΑ και των Ελληνικών Κυβερνήσεων συνεχίζουν το βάρβαρο έργο τους εναντίον του παλαιστινιακού λαού

0

Σε μια νέα επίδειξη βαρβαρότητας και απανθρωπιάς πάνοπλες ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας επιτέθηκαν στον κόσμο που συνόδευε το φέρετρο της αμερικανοπαλαιστίνιας δημοσιογράφου Σιρίν Αμπού Ακλέχ, για την νεκρώσιμη ακολουθία. Την δημοσιογράφο που δολοφόνησε ο Ισραηλινός στρατός με σφαίρα στο κεφάλι.

Η υποκρισία των ΗΠΑ, της ΕΕ και των Κυβερνήσεων της Ελλάδας δεν μπορεί να κρυφτεί από κούφιες και αλά καρτ διακηρύξεις για “δημοκρατία” και “ανθρώπινα δικαιώματα” όταν την ίδια ώρα συνεχίζουν να συνεργάζονται και να στηρίζουν το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ.

Η νέα ντροπιαστική βαρβαρότητα του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ αποδεικνύει ότι οι δολοφόνοι του παλαιστινιακού λαού φοβούνται την οργή του λαού. Φοβούνται την καταδίκη της πολιτικής τους και την διεθνή αλληλεγγύη με τον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό. Φοβούνται την αντίδραση και των αγώνα των λαών απέναντι στα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών!

Αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης!

Για μια Παλαιστίνη Ελεύθερη και Ανεξάρτητη στα σύνορα του ’67!

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.