Οι μακελάρηδες σύμμαχοι των ΗΠΑ και των Ελληνικών Κυβερνήσεων συνεχίζουν το βάρβαρο έργο τους εναντίον του παλαιστινιακού λαού

Δημοσιεύτηκε στις

Σε μια νέα επίδειξη βαρβαρότητας και απανθρωπιάς πάνοπλες ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας επιτέθηκαν στον κόσμο που συνόδευε το φέρετρο της αμερικανοπαλαιστίνιας δημοσιογράφου Σιρίν Αμπού Ακλέχ, για την νεκρώσιμη ακολουθία. Την δημοσιογράφο που δολοφόνησε ο Ισραηλινός στρατός με σφαίρα στο κεφάλι.

Η υποκρισία των ΗΠΑ, της ΕΕ και των Κυβερνήσεων της Ελλάδας δεν μπορεί να κρυφτεί από κούφιες και αλά καρτ διακηρύξεις για “δημοκρατία” και “ανθρώπινα δικαιώματα” όταν την ίδια ώρα συνεχίζουν να συνεργάζονται και να στηρίζουν το δολοφονικό κράτος του Ισραήλ.

Η νέα ντροπιαστική βαρβαρότητα του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ αποδεικνύει ότι οι δολοφόνοι του παλαιστινιακού λαού φοβούνται την οργή του λαού. Φοβούνται την καταδίκη της πολιτικής τους και την διεθνή αλληλεγγύη με τον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό. Φοβούνται την αντίδραση και των αγώνα των λαών απέναντι στα εγκλήματα των ιμπεριαλιστών!

Αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης!

Για μια Παλαιστίνη Ελεύθερη και Ανεξάρτητη στα σύνορα του ’67!

Περισσότερα

Ολοκληρώθηκε το 15ο Συνέδριο της κλαδικής Μεταφορών της ΠΣΟ (ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε το 15ο Συνέδριο της κλαδικής Μεταφορών της ΠΣΟ σε αγωνιστικό κλίμα με αισιοδοξία...

2η ημέρα του 15ου Συνεδρίου της Κλαδικής Μεταφορών της ΠΣΟ

Σε εξέλιξη είναι για δεύτερη ημέρα οι εργασίες του 15ου Συνεδρίου της κλαδικής Μεταφορών...

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα των εργασιών του 15ου Συνεδρίου της κλαδικής Μεταφορών της ΠΣΟ (ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της πρώτης ημέρας του 15ου Συνεδρίου της κλαδικής Μεταφορών της ΠΣΟ...