Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας εκφράζει την αλληλεγγύη του στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην επιχείρηση “Αφοι Βλάχου”

Δημοσιεύτηκε στις

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας εκφράζει την αλληλεγγύη του στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην επιχείρηση “Αφοι Βλάχου” για την ακύρωση της εκδικητικής απόλυσης του συναδέλφου τους  Μέντη Δαμασκηνού, Προέδρου του Εργατικού  Κέντρου Λαυρίου και μέλους της Σωματειακής Επιτροπής Εργαζομένων στην επιχείρηση.

  Καταγγέλλει τη στάση της εργοδοσίας, η οποία αφού δεν κατάφερε να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους, καλώντας την αστυνομία κατά τη διάρκεια της περιφρούρησης της απεργίας τους, κατέθεσε αγωγή ενάντια στο Συνδικάτο Τύπου-Χάρτου ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 48ωρη απεργία που κήρυξε, στηρίζοντας την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων,

  Ο αγώνας των εργαζομένων στη συγκεκριμένη επιχείρηση για την ακύρωση της εκδικητικής απόλυσης του πρωτοπόρου συναγωνιστή μας, για μόνιμή και σταθερή δουλειά, για να φύγουν από τη μέση οι δουλέμποροι,  είναι και δικό μας αγώνας.

  Η σιγή νεκροταφείου που θέλει να επιβάλει η εργοδοσία δε θα περάσει, η οργανωμένη και συλλογική μας πάλη  θα ακυρώσει τους σχεδιασμούς της.

Το Δ.Σ.

 

Περισσότερα

Σωματεία Καβάλας: 27 Μάρτη Καμία θυσία για τον πόλεμο και τα κέρδη τους

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ – ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ...

Σωματεία Κυκλάδων: 28 Μάρτη Αντιπολεμικό συλλαλητήριο

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ – ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Ανάπηροι, χρόνιοι πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες μαζί με όλο τον λαό ξεσηκωμός

Ανάπηροι, χρόνιοι πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες μαζί με όλο τον λαό ξεσηκωμός! Απεμπλοκή τώρα από...