Νομαρχιακό Τμήμα (ΝΤ) Κεφαλονιάς Ιθάκης της ΑΔΕΔΥ: Παράσταση διαμαρτυρίας στον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, την Τετάρτη 7 Αυγούστου.

Δημοσιεύτηκε στις

Για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς και στις υπόλοιπες δομές υγείας του Νομού.

Η ΕΓ του ΝΤ Κεφαλονιάς – Ιθάκης της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε, στο πλαίσιο των δράσεων που έχει προαναγγέλλει, να πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς κ. Βιβλάκη, την Τετάρτη 7 Αυγούστου και ώρα 10 πμ.

Στόχος είναι να γίνουν βήματα οργάνωσης και συντονισμού για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς και στις υπόλοιπες δομές υγείας του Νομού.

Περισσότερα

Παρέμβαση του Σταύρου Χρηστίδη στο parapolitika.gr, με αφορμή το νέο εργοδοτικό έγκλημα

Σταύρος Χρηστίδης στο parapolitika.gr: «Νεκροί και σακατεμένοι εργάτες – Δεν επαρκούν οι έλεγχοι» Η φονική...

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Περιφερειών Ελλάδας: Συνεχίζονται τα σοβαρά προβλήματα στη πλωτή γέφυρα Λευκάδας

ΠΛΩΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Η ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, Η ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΑ ΕΞΑΗΜΕΡΑ & ΤΑ ΕΦΤΑΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Αργολίδας – Κορινθίας: Για το νέο εργοδοτικό έγκλημα στα Εξαμίλια

Η έκρηξη και η πυρκαγιά σε εργοστάσιο παρασκευής και συσκευασίας ξυδιού στα Εξαμίλια Κορινθίας,...