Νομαρχιακό Τμήμα (ΝΤ) Κεφαλονιάς Ιθάκης της ΑΔΕΔΥ: Μόνιμη και σταθερή εργασία για τους συμβασιούχους των δασικών υπηρεσιών!

image_pdfimage_print

20 Νοέμβρη: Πανελλαδική κινητοποίηση με διευκολυντική στάση εργασίας

Η Εκτελεστική Γραμματεία (ΕΓ) του Νομαρχιακού Τμήματος (ΝΤ) Κεφαλονιάς – Ιθάκης της ΑΔΕΔΥ στηρίζει το κάλεσμα κλιμάκωσης της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας (ΟΣΕΑΔΕ) και της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Συμβασιούχων συναδέλφων στις δασικές υπηρεσίες. Δίνουμε συνέχειαστηνπολύ μεγάλη και δυναμική συγκέντρωση στο υπουργείο Περιβάλλοντος στις 6/11/2019, στην οποία είχαμε ενεργό συμβολή.

Η σύσκεψη των συμβασιούχων στο Νομό, η συγκρότηση επιτροπής και τοπικά, η συνέντευξη τύπου που δώσαμε από κοινού, η συμπαράσταση του τοπικού Εργατικού Κέντρου, είναι στην κατεύθυνση ενίσχυσης της οργανωμένης δράσης. Στο πλαίσιο της κλιμάκωσης που αποφασίστηκε από την ΟΣΕΑΔΕ και τη Συντονιστική Επιτροπή, καλούμε με τη σειρά μας όλους τους εργαζόμενους σε όλες τις υπηρεσίες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, μόνιμους και συμβασιούχους που πανελλαδικά ξεκίνησαν ήδη να απολύονται, να ανταποκριθούν στη νέα στάση εργασίας την Τετάρτη 20 Νοέμβρη, από τις 11.00 π.μ. ως την λήξη του ωραρίου,για να διευκολυνθεί η προσέλευση, στηνπανελλαδική κινητοποίηση που αποφασίστηκε να γίνει στην Αθήνα στο υπουργείο Εργασίας στις 12 μ.μ., Σταδίου 29, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα και διεκδικούμε:

  • 12μηνη ανανέωση των συμβάσεων των 5.066 συνάδελφων συμβασιούχων, των “κοινωφελών” προγραμμάτων Πυροπροστασίας στις Δασικές Υπηρεσίες.
  • Μετατροπή όλων των συμβάσεων σε όλες τις υπηρεσίες, σε αορίστου χρόνου, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
  • Άρση όλων των νομικών περιορισμών, για την μετατροπή των συμβάσεων των “ευέλικτων” εργαζόμενων, σε αορίστου χρόνου. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, σε όλες τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης.
  • Αυξήσεις στους μισθούς και αναπλήρωση όλων των απωλειών μας. Υπογραφή ΣΣΕ. Επαναπρόσληψη των 100 απολυμένων συναδέλφων του Κτηματολογίου.

ΟΧΙ στις απολύσεις – ΟΧΙ στην ανακύκλωση της ζωής μας

Comments are closed.