Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Κεφαλονιάς – Ιθάκης : Συνδικάτα Εργατών όχι των εργοδοτών

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΕΓ του ΝΤ Κεφαλονιάς – Ιθάκης της ΑΔΕΔΥ βροντοφωνάζει “Συνδικάτα εργατών, όχι των εργοδοτών”, μαζί με δεκάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις του ιδιωτικού τομέα, που δίνουν τη μάχη ενάντιαστη συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ.Η οποία δίνει ρεσιτάλ στις μαφιόζικες μεθοδεύσεις και ενέργειες, με σκοπό να επιβάλει με το “έτσι θέλω” τους εργοδότες, τους νόθους και τους μπράβους μέσα στα συνδικάτα και τη λειτουργία τους.

Είμαστε δίπλα, με όλες μας τις δυνάμεις, στη συνέχεια του αγώνα τους απέναντι στη σαπίλα που αναδύουν αυτοί που αυτοπαρουσιάζονται ως “εκπρόσωποι της εργατικής τάξης” και μέσα από τα γραφεία τους καθημερινά σχεδιάζουν τον αφοπλισμό των αγώνων, την εξουδετέρωση των συνδικάτων, έτσι ώστε οι φίλοι τους, κυβερνήσεις και εργοδότες, να έχουν λυμένα τα χέρια τους για να κερδίζουν περισσότερα τσακίζοντας τους εργαζόμενους.

Η συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ δεν νομιμοποιείται να παίρνει αποφάσεις για τη δική της εργατικής τάξης. Τον λόγο έχουν οι εργαζόμενοι!

Περισσότερα

Συνδικάτο Ιχθυοκαλλιεργειών Τροφίμων Ποτών Θεσπρωτίας: Συλλυπητήριο μήνυμα

Με βαθιά θλίψη και οδύνη, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδικάτου  Εργαζομένων...

Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη: Κάλεσμα στήριξης της πρωτοβουλίας συλλογής υπογραφών ενάντια στην Ελληνική Εμπλοκή

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ Η Ελληνική Επιτροπή για τη...

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά! Το Εργατικό Κέντρο Νομού Θεσπρωτίας...