Νίκη της απεργίας 1000 εργαζομένων στο Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο

Δημοσιεύτηκε στις

 Με νίκη για τους εργαζόμενους έληξε μετά από 3 μέρες η απεργία 1.000 εργαζομένων στα φαστ-φουντ του Διεθνούς Αεροδρομίου του Σαν Φρανσίσκο.

Η απεργία έληξε αφού, όπως σημειώνει το Συνδικάτο UNITE HERE LOCAL 2

«Χίλιοι εργαζόμενοι στα ταχυφαγεία στο SFO κέρδισαν σημαντικές αυξήσεις και δωρεάν οικογενειακή υγειονομική περίθαλψη, αφού η απεργία μας έκλεισε τα περισσότερα καταστήματα τροφίμων και ποτών του αεροδρομίου για τις τελευταίες τρεις ημέρες. Μετά από χρόνια χωρίς αύξηση, πήραμε το μέλλον μας στα χέρια μας – και κερδίσαμε.»

Το ΠΑΜΕ, που από την πρώτη στιγμή είχε στηρίξει την απεργία με μηνύματα αλληλεγγύης, συνεχάρη το συνδικάτο και τους εργαζόμενους για την μεγάλη τους επιτυχία σημειώνοντας «Με οργάνωση, αλληλεγγύη και αγώνα μπορούμε να νικήσουμε. Συγχαρητήρια για την μεγάλη σας επιτυχία»

Περισσότερα

Συνέντευξη με την Βέτα Πανουτσάκου για την Απεργία 24 Ιούνη των εργαζομένων στις Περιφέρειες ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη για την απεργία στις 24/6 παραχώρησε η Βέτα Πανουτσάκου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων...

Συνέντευξη με τον Γιώργο Στεφανάκη για την Απεργία 24 Ιούνη σε Επισιτισμό – Τουρισμό ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη μπροστά στην απεργία στις 24/6 παραχώρησε ο πρόεδρος του Κλαδικού Συνδικάτου Επισιτισμού -...

Σχόλιο του ΠΑΜΕ για τις δηλώσεις Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες

«Ευρωπαϊκό μοντέλο» σημαίνει μισθοί πείνας, δουλειά μέχρι το θάνατο, ακρίβεια, φτώχεια και σιγή νεκροταφείου για...