Τετάρτη, 6 Ιουλίου

Νέες περιοδείες σε εργασιακούς χώρους μπροστά στην πανελλαδική σύσκεψη του ΠΑΜΕ(ΦΩΤΟ)

0

Κάντε κλικ για περισσότερες φωτογραφίες

Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Φαρμάκου & Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας (ΟΕΦΣΕΕ) με την πρόεδρο της και μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ μαζί με το Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου Καλλυντικού Κεντρικής Μακεδονίας απο το πρωί βρέθηκε σε εργασιακούς χώρους του κλάδου και συζητήσαμε με τους συναδέλφους για ζητήματα διεκδίκησης και οργάνωσης του αγώνα, για υπογραφή Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με αυξήσεις στους μισθούς με κριτήριο τις σύγχρονες ανάγκες μας.
Επίσης συζητήσαμε για την Πανελλαδική σύσκεψη του ΠΑΜΕ, ενα σημαντικό γεγονός για την εργατική τάξη της χώρας μας συνολικά που σηματοδοτεί την ανάγκη ισχυροποίησης και οργάνωσης των συνδικάτων για μαζικούς διεκδικητικούς αγώνες με ταξικό προσανατολισμό για την υπεράσπιση των εργατικών συμφερόντων.

Μέλη της Διοίκησης της ΟΕΚΙΔΕ πραγματοποίησαν σήμερα επίσκεψη στην Κλωστοϋφαντουργία «Πεταλούδα» στα πλαίσια της μεγάλης Πανελλαδικής Σύσκεψης του ΠΑΜΕ, στις 18-19 Ιούνη.
Στη συζήτηση με τους εργαζόμενους αναδείχτηκε η αναγκαιότητα της οργάνωσης των εργαζομένων στο συνδικάτο τους, να δυναμώσουν οι διεκδικήσεις για ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς σε αντίθεση με τις αυξήσεις ψίχουλα που έδωσε η εργοδοσία το τελευταίο διάστημα, για διεκδίκηση ΣΣΕ.

Περιοδείες σε εργασιακούς χώρους και ιδιαίτερα στα ξενοδοχεία πραγματοποιούν αντιπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Κέρκυρας και των πρωτοβάθμιων σωματείων.

Περιοδεία ΣΕΤΗΠ στους Τεχνικούς ΟΤΕ  στο Ν. Ηράκλειο

Περιοδεία στην αποθήκη Σκλαβενίτη, στο Ηράκλειο Κρήτης

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.