Νέες παραστάσεις της θεατρικής ομάδας και της χορωδίας του ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Με νέες παραστάσεις της θεατρικής ομάδας και της χορωδίας του ΠΑΜΕ, αποχαιρετούμε το 2025 και υποδεχόμαστε το 2026.

Η«Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπέρτολτ Μπρεχτ παράσταση που ιδιαίτερα αγαπήθηκε  από το κοινό, σκηνοθεσία Νεκτάριου Σκανδαλάκη και σύνθεση τραγουδιού Νίκου Μόσχου θα είναι την ερχόμενη Κυριακή 21 Δεκέμβρη,στο Ίλιον στο δημοτικό θέατρο Μελίνα Μερκούρη, η τελευταία για το 2025 .

Ακούραστα η ομάδα του ΠΑΜΕ υπηρετεί το θέατρο «από εργάτες για εργάτες» μεταφέροντας την παράσταση από γειτονιά σε γειτονιά, ικανοποιώντας  μια ανάγκη σωματείων και φορέων.

Οι προγραμματισμένες παραστάσεις μας στις οποίες συνεχώς προστίθενται κι άλλες είναι:

  • 10 Ιανουαρίου 2026 στο Δημοτικό Κινηματογράφο του Βύρωνα «Λουίζα»
  • 11 Ιανουαρίου στην Παλλήνη
  • 17 Ιανουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Κάτω Πετραλώνων»
  • 18 Ιανουαρίου στο Δημαρχείο Περάματος
  • 7 Φεβρουαρίου στη Ν. Ιωνία,
  • 8 Φεβρουαρίου στο Κερατσίνι
  • 1η Μαρτίου στον Κινηματογράφοstudio

 

Στις 25 Ιανουαρίου Κυριακή πρωί, η χορωδία μας, με το νεοσύστατο μουσικό σύνολο που την πλαισιώνει, θα εμφανιστεί στο Περιστέρι για να δώσει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μουσική παράσταση.

 Ενημερώνουμε τα σωματεία, εργατικά κέντρα και όσους θέλουν να αξιοποιήσουν τη χορωδία ή τη θεατρική ομάδα να επικοινωνούν με το ΠΑΜΕ.

 Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την παράσταση που διοργάνωσαν σωματεία στο Χαϊδάρι.

ΦΩΤΟ

https://flic.kr/s/aHBqjCE3Ls

Περισσότερα

Σχόλιο του ΠΑΜΕ για τις δηλώσεις Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες

«Ευρωπαϊκό μοντέλο» σημαίνει μισθοί πείνας, δουλειά μέχρι το θάνατο, ακρίβεια, φτώχεια και σιγή νεκροταφείου για...

Όλοι μαζί μπορούμε να παλέψουμε για να αποδοθεί δικαιοσύνη στο έγκλημα της Πύλου

Τρία χρόνια από το έγκλημα στην Πύλο Πριν τρία χρόνια συντελέστηκε ένα από τα μεγαλύτερα...

Σποτ Λαϊκό Γλέντι ΠΑΜΕ στις 27 Ιούνη στο Άλσος Νέας Σμύρνης

Δείτε το σποτ για το Λαϊκό γλέντι του ΠΑΜΕ με τον Βαγγέλη Κορακάκη και παραδοσιακό...