Νέες παραστάσεις με την τρελή του Σαγιό – του Ζαν-Ζιρωντού

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη στις 8.00 το βράδυ στο δημοτικό θέατρο του δήμου Αγίου Δημητρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη παράσταση της θεατρικής ομάδας του  ΠΑΜΕ “Θέατρο από Εργάτες για Εργάτες” με την “Τρελή του Σαγιό” του Ζαν Ζιροντού

Το έργο γράφτηκε το 1943 την περίοδο που  η Γαλλία αλλά και όλη η Ευρώπη στενάζει από τη Γερμανική κατοχή. Αρκετά επίκαιρο, με στοιχεία που συναντούμε στις καθημερινές  μας διεκδικήσεις, αναδεικνύει τον αγώνα ενάντια στις μορφές εξουσίας που επηρεάζουν τη ζωή μας.  Ο πρόεδρος της εταιρείας την οποία σχηματίζουν οι κερδοσκόποι του έργου αποκαλύπτει: «η εξουσία μας χάνει, εκεί που οι φτωχοί ακόμα χαίρονται.»

μα ο λαός του Σαγιό τραγουδάει: Να ξυπνήσουμε ήρθε η ώρα !!!!

 Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό θέατρο του δήμου Αγίου Δημητρίου στις 8.00 το βράδυ και είναι αφιερωμένη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη και ταυτόχρονα θα γίνεται συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης που έχει εξαγγείλει το ΠΑΜΕ. 

Επόμενες παραστάσεις:

25-9 στο  Ευριπίδειο θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου και 30-9 στο υπαίθριο θέατρο Ηλιούπολης “Δημήτρης Κιντής”.

 

Περισσότερα

Κατάθεση στεφάνων στο Πολυτεχνείο ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Κατάθεση στεφάνων στο Πολυτεχνείο πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής 16 Νοέμβρη το ΠΑΜΕ, η...

Στο σπίτι του αγωνιστή βρέθηκε η χορωδία του ΠΑΜΕ την Κυριακή 16 Νοέμβρη

Στο σπίτι του αγωνιστή βρέθηκε η χορωδία του ΠΑΜΕ την Κυριακή 16 Νοέμβρη και...

Το Πρόγραμμα της παιδικής εκπομπής του ΠΑΜΕ για το Σάββατο 15 Νοέβρη

Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2025, στις 9.00 το πρωί από τον 904 αριστερά στα...