Ναυτεργατικά Σωματεία : Την Παρασκευή 7 Οκτώβρη στο Εφετείο – Οι ναζί πιο Βαθιά στη Φυλακή

Δημοσιεύτηκε στις

Την Παρασκευή 7 Οκτώβρη στις 9 π.μ. όλοι έξω από το Εφετείο

Απαιτούμε οι ΝΑΖΙ πιο Βαθιά στη Φυλακή

Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ στεκόμαστε δίπλα στη Μάγδα Φύσσα που καταθέτει στο Εφετείο ενάντια στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

 Δύο χρόνια πριν, απαιτήσαμε την καταδίκη των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής, με μαζική, δυναμική συγκέντρωση των συνδικάτων στο εφετείο Αθηνών.

Την Παρασκευή 7 Οκτώβρη καταθέτει, στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο, η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του δολοφονημένου αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα. Στεκόμαστε δίπλα της γιατί είναι η μητέρα κάθε εργάτη που νιώθει στο πετσί του αυτό το σύστημα εκμετάλλευσης, που είναι η μήτρα που γεννά το φασισμό.

Το οργανωμένο κίνημα, έδωσε μάχες και αποκάλυψε το ρόλο αυτού του φασιστικού μορφώματος, ως μαντρόσκυλο των αφεντικών, ως μακρύ χέρι του συστήματος, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά.

Οι δολοφόνοι, ναζιστές, τα τσιράκια της εργοδοσίας, με τα τάγματα εφόδου, πρέπει να παραμείνουν στη φυλακή και να χτυπηθεί κάθε προσπάθεια απαλλαγής τους, όπως η προσπάθεια της εισαγγελέα Αδαμαντία Οικονόμου στη δίκη των φασιστοειδών, που πρότεινε την  απαλλαγή της ηγεσίας και των στελεχών της, για την εγκληματική δράση τους.  Αλλά και το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο που τους ρίχνει στα «μαλακά», παρά την απόδειξη της ενοχής τους, ως εγκληματική οργάνωση, που δολοφονούσε εργάτες, αντιφασίστες και έκανε δολοφονικά χτυπήματα σε αγωνιστές του ΠΑΜΕ.

Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική του κεφαλαίου, τα φασιστοειδή τους και τις αστικές πολιτικές δυνάμεις που τους υπηρετούν, απαιτώντας οι ναζί πιο βαθιά στη φυλακή.

Όπως και πριν από δύο χρόνια, έτσι και τώρα δίνουμε όλοι δυναμικό παρόν στο Εφετείο Αθηνών στις 7 Οκτώβρη στις 9 π.μ., δίνοντας ξεκάθαρα το μήνυμα ότι δεν εφησυχάζουμε, υψώνουμε τείχος στους φασίστες και πολεμάμε το σύστημα που τους γεννά, τους θρέφει και τους προστατεύει.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ – ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ

Περισσότερα

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο : Ολοκληρώθηκε η απεργιακή συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Νοσοκομείο, ενάντια στο νομοσχέδιο...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Για τις ελλείψεις στα φάρμακα

Το τελευταίο διάστημα γίνεται μεγάλη συζήτηση για τις ελλείψεις σε μια σειρά φάρμακα, πολλά...