Να σταματήσουν οι εκβιασμοί των εργαζομένων στη ΔΥΠΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Η εκβιαστική λογική της Διοίκησης της ΔΥΠΑ απέναντι σε εργαζόμενους του πρώην οργανισμού του ΟΑΕΔ συνεχίζεται με νέο δικαστήριο την επόμενη εβδομάδα. Η Διοίκηση της ΔΥΠΑ ζητά πίσω δεδουλευμένα χρήματα δηλαδή μισθούς που έχουν δουλευτεί και έχουν επιδικαστεί σε συναδέλφους με οριστικές αποφάσεις, προκειμένου να παραιτηθεί από ένδικα μέσα και να προχωρήσει η μονιμοποίηση των συνάδελφων, οι οποίοι βρίσκονται για χρόνια σε κατάσταση εργασιακής ομηρίας.

Αναφερόμαστε σε εργαζόμενους που εργάστηκαν με τα περίφημα προγράμματα stage πριν 20 χρόνια και ακόμα ψάχνουν το δίκιο τους παρά τις θετικές δικαστικές αποφάσεις. Οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι στη ΔΥΠΑ εργάζονται αδιάκοπα όλα αυτά χρόνια, με γνώση στο αντικείμενο της εργασίας τους, με την ίδια αυταπάρνηση και ενώ έχουν κερδίσει δικαστικά τα δεδουλευμένα, σε επίπεδο Αρείου Πάγου αρκετά χρόνια πριν, παραμένουν στον αέρα και εκβιάζονται.

Να σταματήσουν εδώ και τώρα οι αναζητήσεις δεδουλευμένων και να παραιτηθεί η ΔΥΠΑ από τα ένδικα μέσα που έχουν ασκηθεί εναντίον των θετικών πρωτόδικων αποφάσεων, χωρίς εκβιαστικούς “συμψηφισμούς”.

Περισσότερα

ΠΑΜΕ Τύπου – ΜΜΕ : Για την αποσιώπηση της συνέντευξης τύπου του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών από την ΕΡΤ

Το έγκλημα των Τεμπών δεν θα ξεχαστεί, δεν θα συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών θα...

Αποστολή του ΠΑΜΕ στην Δανία

Στις 4 και 5 Ιούνη, πραγματοποιήθηκε διήμερη επίσκεψη του ΠΑΜΕ στην Δανία ύστερα από...

Για το “Μανιφέστο” της ΓΣΕΕ

Η ηγεσία της ΓΣΕΕ που όλοι νόμιζαν ότι είχε εξαφανιστεί, μετά την ολόπλευρη στήριξη...