Να παρθεί πίσω η απόλυση του Προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων στην Eurodrip

Δημοσιεύτηκε στις

 Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την εταιρία Eurodrip-Rivulis στα Οινόφυτα που προχώρησε στην παράνομη και εκδικητική απόλυση του Προέδρου του επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων της Eurodrip.

Η απόλυση του συναδέλφου στοχεύει στην τρομοκράτηση των εργαζομένων και το χτύπημα των δικαιωμάτων τους. Την στιγμή που στην συγκεκριμένη εταιρεία έχει ανέβει ο όγκος παραγωγής και εντατικοποίησης, με τεράστιους τζίρους και κέρδη, ο εργοδότης δεν θέλει να έχει απέναντί του δυνάμεις που παλεύουν για αυξήσεις τους μισθούς, με υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, με μέτρα Υγείας και Ασφάλειας στον χώρο εργασίας.

Η εταιρεία θέλει να ξεμπερδέψει με την οργάνωση των εργατών, με κάθε φωνή που αντιστέκεται και διεκδικεί με στόχο να μεγαλώσει την εκμετάλλευση των εργαζομένων για να αυγατίσει τα κέρδη της.

Απαιτούμε να παρθεί πίσω η απόλυση.

Καλούμε τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες, τα σωματεία σε όλη τη χώρα  μαζικά να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στο Σωματείο Εργαζομένων της Eurodrip.

Κάτω τα χέρια από την συνδικαλιστική οργάνωση και δράση.

 

 

 

 

Περισσότερα

Κάτω από λαϊκή παρέμβαση αποτράπηκε νέα έξωση από πρώτη κατοικία

Με παρέμβαση που πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ και το Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων-Κυψέλης «Καίτη Πανοπούλου» αποτράπηκε η...

Όλοι στη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρεσβεία της Γαλλίας στις 23 Μαρτίου 6.30μμ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΕΜΠΤΗ...

Δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη-​Στο πλευρό των εργαζομένων της Γαλλίας

Αυτές τις ώρες στην Γαλλία πραγματοποιούνται τεράστιες, μαζικές, μαχητικές κινητοποιήσεις ενάντια στην προσπάθεια της...