Να παρθεί πίσω η απόλυση του Προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων στην Eurodrip

Δημοσιεύτηκε στις

 Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την εταιρία Eurodrip-Rivulis στα Οινόφυτα που προχώρησε στην παράνομη και εκδικητική απόλυση του Προέδρου του επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων της Eurodrip.

Η απόλυση του συναδέλφου στοχεύει στην τρομοκράτηση των εργαζομένων και το χτύπημα των δικαιωμάτων τους. Την στιγμή που στην συγκεκριμένη εταιρεία έχει ανέβει ο όγκος παραγωγής και εντατικοποίησης, με τεράστιους τζίρους και κέρδη, ο εργοδότης δεν θέλει να έχει απέναντί του δυνάμεις που παλεύουν για αυξήσεις τους μισθούς, με υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, με μέτρα Υγείας και Ασφάλειας στον χώρο εργασίας.

Η εταιρεία θέλει να ξεμπερδέψει με την οργάνωση των εργατών, με κάθε φωνή που αντιστέκεται και διεκδικεί με στόχο να μεγαλώσει την εκμετάλλευση των εργαζομένων για να αυγατίσει τα κέρδη της.

Απαιτούμε να παρθεί πίσω η απόλυση.

Καλούμε τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες, τα σωματεία σε όλη τη χώρα  μαζικά να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στο Σωματείο Εργαζομένων της Eurodrip.

Κάτω τα χέρια από την συνδικαλιστική οργάνωση και δράση.

 

 

 

 

Περισσότερα

Μεγαλειώδη απεργιακή διαδήλωση στην Αθήνα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο από στιγμιότυπα και αποσπάσματα από τους χαιρετισμούς...

ΦΩΤΟ Από την ανάρτηση γιγαντοπανό στο Υπ. Ανάπτυξης και στον ΟΣΕ

Γιγαντοπανό σε Yπ. Ανάπτυξης και στον ΟΣΕ ΟΛΟΙ σήμερα στην Απεργία! 10.30 πμ στα Προπύλαια   https://flic.kr/s/aHBqjBfM1c

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που έχουν πάρει απόφαση για την Απεργία 28 Φλεβάρη

Απόφαση για την απεργία στις 28 Φλεβάρη, έχουν πάρει εκατοντάδες πρωτοβάθμια σωματεία του δημόσιου...