Μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Εμπορίου Γαλλίας

Δημοσιεύτηκε στις

Έφτασε στα γραφεία του ΠΑΜΕ μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Εμπορίου Γαλλίας που αναφέρει τα παρακάτω:

“Η Ομοσπονδία Εμπορίου Γαλλίας (CGT Commerce et Services) δημοσίευσε μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας για την δίωξη εναντίον του και την Αλληλεγγύη που εκφράστηκε από τα Συνδικάτα της Γαλλίας αλλά και διεθνώς ευχαριστώντας το ΠΑΜΕ και την ΠΣΟ για την στήριξη τους. Το Μήνυμα ξεκινούσε λέγοντας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε διάφορες γλώσσες και στα Ελληνικά και ανέφερε:

«Αγαπητοί σύντροφοι,

Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις οργανώσεις που μας στήριξαν, είτε με ψηφίσματα ή με μηνύματα ηλεκτρονικά και άλλα ή ακόμα και με τη φυσική τους παρουσία. Η αλληλεγγύη αυτή δεν είχε σύνορα, όπως το μαρτυρούν τα πολλά μηνύματα που έφτασαν από την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βραζιλία. Αυτό δείχνει ότι η πραγματική διεθνιστική αλληλεγγύη είναι ισχυρή και αποτελεσματική. Απόδειξη είναι η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και της ΠΣΟ στις 30/8 μπροστά στη γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα.

Μετά από πάνω από 2 ώρες εξέτασης, εξετάστηκα σε αντιπαράθεση με τον σεκιουριτά που δεν είναι άλλος από τον διευθυντή Ασφάλειας της εταιρίας Conforama, κάτι που είχε ξεχάσει να αναφέρει κατά τη διάρκεια της μήνυσής του.Ο ίδιος αναγνωρίζει ότι δεν υπήρχε άσκηση βίας από μεριάς μου…Με λίγα λόγια, μια υπόθεση χωρίς στοιχεία, απλά εκφοβισμός εκ μέρους της επιχείρησης Conforama, για να καταφέρουν να εφαρμόσουν χωρίς προβλήματα το σχέδιο αναδιάρθρωσης.

Είμαστε σε αναμονή της απόφασης του Εισαγγελέα για το αν θα κλείσει την υπόθεση ή όχι.

Τίποτα και κανένας δε θα μας εμποδίσει να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των εργαζομένων, ούτε αυτή η κυβέρνηση υποχείριο του καπιταλισμού, ούτε αυτά τα αφεντικά – τραμπούκοι που καταστρέφουν τη ζωή μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτή την όμορφη αλληλεγγύη και στήριξη.

Amar Lagha

Γενικός Γραμματέας”

Περισσότερα

Αλληλεγγύη στα Συνδικάτα και τους εργαζόμενους της Βενεζουέλας

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την ένταση της κρατικής καταστολής και αυταρχισμού, την κλιμάκωση των βίαιων...

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της Αργεντινής στην Γενική Απεργία στις 24 Γενάρη

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει την αλληλεγγύη του στην εργατική τάξη και τον λαό...

Ολοκληρώθηκε το 15ο Συνέδριο της κλαδικής Μεταφορών της ΠΣΟ (ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε το 15ο Συνέδριο της κλαδικής Μεταφορών της ΠΣΟ σε αγωνιστικό κλίμα με αισιοδοξία...