Μήνυμα Αλληλεγγύης από τις ΗΠΑ προς τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε στις

Μήνυμα Αλληλεγγύης με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της Ελλάδας από τις ΗΠΑ

Το συνδικάτο Εργαζομένων στον Επισιτισμό (Restaurant Workers United) των ΗΠΑ έστειλε στο ΠΑΜΕ το παρακάτω μήνυμα αλληλεγγύης με αφορμή τα εγκλήματα που έχουν συμβεί στους σιδηροδρόμους της Ελλάδας αλλά και πρόσφατα στην Ανατολική Παλαιστίνη του Οχάιο, των ΗΠΑ.

Το συνδικάτο σημειώνει:

Από το Οχάιο στην Ελλάδα! Καταγγέλλουμε τα μονοπώλια των σιδηροδρόμων παντού!

Το Συνδικάτο Restaurant Workers United καλεί σε αλληλεγγύη με τα θύματα του της μεγάλης σύγκρουσης τρένων στην Ανατολική Παλαιστίνη, του Οχάιο που δηλητηρίασε την γη για πολλά χρόνια στο μέλλον. Εκφράζουμε αλληλεγγύη με τους εργαζόμενους στα συνεργεία καθαρισμού, οι οποίοι αρρωσταίνουν αλλά και τους εργαζόμενους της σιδηροδρομικής εταιρείας NORFOLK SOUTHERN που ρισκάρουν τις ζωές τους, καθώς συνάδελφοι τους έχουν δολοφονηθεί σε επανειλημμένες συγκρούσεις (τρένων) τις τελευταίες βδομάδες.

Το Συνδικάτο Restaurant Workers United καλεί επίσης σε αλληλεγγύη με τους εργάτες της Ελλάδας που οργάνωσαν Γενική Απεργία στις 8 Μάρτη σε απάντηση στη δολοφονία που έκαναν τα μονοπώλια των σιδηροδρόμων. Χαιρετίζουμε το ΠΑΜΕ για την δουλειά που κάνει για την οικοδόμηση διεθνούς αλληλεγγύης μεταξύ των εργατών.

Το ΠΑΜΕ μας έδειξε ότι αυτές οι συγκρούσεις τρένων δεν είναι ατυχήματα, αλλά εγκλήματα. Δεν είναι τραγικοί θάνατοι, αλλά δολοφονίες. Αυτά τα συμβάντα θα διαιωνίζονται από την τάξη που σκοπό της έχει μόνο την εκμετάλλευση της εργατικής τάξης. Η νίκη θα έρθει μόνο από την ένωση των εργατών στον αγώνα για έναν καλύτερο κόσμο.

Περισσότερα

Το ΠΑΜΕ στην απεργιακή συγκέντρωση στη Μασσαλία(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κάντε κλικ για περισσότερες φωτογραφίες  

Κάτω από λαϊκή παρέμβαση αποτράπηκε νέα έξωση από πρώτη κατοικία

Με παρέμβαση που πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ και το Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων-Κυψέλης «Καίτη Πανοπούλου» αποτράπηκε η...