Μήνυμα αλληλεγγύης ΠΕΟ και ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ-ΣΕΒΕΤΤΥΚ σε ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΠΕΟ και οι κλαδικές της οργανώσεις ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ και ΣΕΒΕΤΤΥΚ καταδικάζουν την σημερινή επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων και την χρήση βίας σε βάρος των  εργαζομένων στην   ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ  μπροστά από τις πύλες του εργοστασίου όπου διαμαρτύρονται  για την απόλυσης 15 εργαζομένων.

Ως αποτέλεσμα της επίθεσης αριθμός εργαζομένων   και ηγέτες συνδικάτων τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για περίθαλψη.

 Στεκόμαστε αλληλέγγυοι   στο πλευρό των Ελλήνων εργαζομένων που οργανώνονται με το ΠΑΜΕ και στηρίζουμε  το δίκαιο αίτημα για  άμεση επαναπρόσληψη των απολυμένων εργαζομένων και απαιτούμε   τον τερματισμό κάθε μορφής βίας και εκφοβισμού κατά των εργαζομένων και των αγώνων τους.  

Περισσότερα

Συνδικάτο Εργατ/λων Τηλεπικοινωνιών Πληροφορικής Ν. Αττικής: Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές φοιτητές και στρατευμένους

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και επικίνδυνη απόφαση επιβολής ποινής φυλάκισης και αποπομπής από τις Ειδικές...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Να μη τολμήσουν να μπλέξουν περισσότερο τη χώρα με αποστολή στρατευμάτων και εξοπλισμών

ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά του Ναυπλίου και του...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό. Αγωνιστική παρέμβαση 2 Απρίλη

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ...