Μήνυμα αλληλεγγύης ΠΕΟ και ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ-ΣΕΒΕΤΤΥΚ σε ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΠΕΟ και οι κλαδικές της οργανώσεις ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ και ΣΕΒΕΤΤΥΚ καταδικάζουν την σημερινή επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων και την χρήση βίας σε βάρος των  εργαζομένων στην   ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ  μπροστά από τις πύλες του εργοστασίου όπου διαμαρτύρονται  για την απόλυσης 15 εργαζομένων.

Ως αποτέλεσμα της επίθεσης αριθμός εργαζομένων   και ηγέτες συνδικάτων τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για περίθαλψη.

 Στεκόμαστε αλληλέγγυοι   στο πλευρό των Ελλήνων εργαζομένων που οργανώνονται με το ΠΑΜΕ και στηρίζουμε  το δίκαιο αίτημα για  άμεση επαναπρόσληψη των απολυμένων εργαζομένων και απαιτούμε   τον τερματισμό κάθε μορφής βίας και εκφοβισμού κατά των εργαζομένων και των αγώνων τους.  

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Για τους απεργούς πείνας και τα προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας

Για πάνω από μια δεκαετία, στα κτίρια των Προσφυγικών της Λ. Αλεξάνδρας ζουν 400...

Συνδικάτο Τύπου Χάρτου: Να ανακληθούν οι απολύσεις και να μην γίνουν άλλες

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Το Συνδικάτο Τύπου και  Χάρτου καταγγέλλει τις απολύσεις που έγιναν στην εταιρεία Veridos...

Αγωνιστική Συνεργασία ΔΕΗ: Ανακοίνωση για το νέο σοβαρό εργατικό ατύχημα στον ΔΕΔΔΗΕ

ΝΕΟ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΕΔΔΗΕ ! ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ...