Μήνυμα Αλληλεγγύης με τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο Honda Μεξικό

Δημοσιεύτηκε στις

Αγαπητοί συνάδελφοι,

To ΠΑΜΕ που εκπροσωπεί το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της Ελλάδας, εκφράζει την πλήρη αλληλεγγύη του στους εργαζομένους του εργοστασίου της Honda στην Γκουανταλαχάρα που είναι άνεργοι από τις 16 Απρίλη.

Επιπλέον, το ΠΑΜΕ καταδικάζει τη στάση της ένωσης εργοδοτών, η οποία αρνείται ν’ αναγνωρίσει το  Συνδικάτο  Εργαζομένων της Honda Μεξικό (STUHM), ως νόμιμο εκπρόσωπό τους, και επιτέθηκαν με συκοφαντίες και καταστολή, με απολύσεις συνδικαλιστών.

Σήμερα, πραγματοποιεί μια επίθεση χωρίς διακρίσεις σταδικαιώματα και τις ιστορικές κατακτήσεις των εργαζομένων, ως αποτέλεσμα της κρίσηςτου καπιταλιστικού συστήματοςΗ απληστία των πολυεθνικών εταιρειών που καλύπτονται από τις καπιταλιστικές κυβερνήσεις, δεν έχει όρια.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο αγώναςμας είναι κοινός. Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει πληρώνουν για την κρίση που έχουν δημιουργήσει οι  καπιταλιστές.  Στη χώρα μας το ΠΑΜΕ είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

Το σύνθημα μας : Χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά- εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά.

 

Ζήτω η διεθνής αλληλεγγύη

Περισσότερα

Το ΠΑΜΕ αποχαιρετά τον ιστορικό ηγέτη των Παλαιστινιακών Συνδικάτων Χαινταρ Ιμπραχίμ

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την βαθιά του θλίψη για την απώλεια του ιστορικού ηγέτη της...

Αλληλεγγύη στην απεργία των εργαζόμενων στις αυτοκινητοβιομηχανίες των ΗΠΑ

Αλληλεγγύη στην απεργία των εργαζόμενων στις αυτοκινητοβιομηχανίες των ΗΠΑ Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει την...

Αλληλεγγύη στον λαό και τους εργαζόμενους του Μαρόκο

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει την βαθιά του θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια...