Μηχανοκίνητη πορεία οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς – Ιθάκης Τρίτη 9 Απρίλη για την Υγεία

Δημοσιεύτηκε στις

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.-Κ.Ι., σε ανοιχτή σύσκεψη που πραγματοποίησε προ ημερών σε συντονισμό με φορείς του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα και σύμφωνα με τις αποφάσεις της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης των αντιπροσώπων του, ανακοινώνει, ότι συνεχίζει τη δραστηριότητα για τα θέματα που αντιμετωπίζει ο λαός μας γύρω από το μεγάλο ζήτημα της Υγείας.

Καιρό πλέον μετά την επίσκεψη και την παρουσία των στελεχών της 6ης Υ.Π.Ε. στο Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς, συνεχίζονται οι δυσκολίες για ασθενείς, συγγενείς ασθενών και υγειονομικό – διοικητικό προσωπικό.

Το Μαντζαβινάτειο συνεχίζει να λειτουργεί με αποσπασμένο προσωπικό που το στερούνται οι άλλες δομές, η λειτουργία της Μ.Ε.Θ. και της Ψυχιατρικής έχουν παραπεμφθεί στις καλένδες.

 Τίποτα δεν έχει λυθεί.

Συνεχίζουμε λοιπόν τον αγώνα για δομές Υγείας που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας, πλήρως στελεχωμένες και εξοπλισμένες.

Επιμένουμε στο πλαίσιο πάλης και τα αιτήματα που έχουμε καταθέσει και συνδιαμορφώσει με τους φορείς και τα σωματεία και κλιμακώνουμε τη δραστηριότητά μας:

ΤΡΙΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΗ 2019, ώρα 7.00 μ.μ.

Αργοστόλι: Πάρκινγκ Δημοτικού Γηπέδου Αργοστολίου.

 Ληξούρι: Άγαλμα Λασκαράτου

  ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ

Συνεχίζουμε με πολύμορφες δραστηριότητες μέχρι να ικανοποιηθούν οι δίκαιες διεκδικήσεις του λαού της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης!

Περισσότερα

Πανελλήνιο Σωματείο Έκτακτου Προσωπικού Υπ. Πολιτισμού: Καταγγελία για συνδικαλιστική δίωξη

Το ΔΣ του Πανελλήνιου Σωματείου Έκτακτου Προσωπικού Υπουργείου Πολιτισμού καταγγέλλει τις πρακτικές τρομοκράτησης και φίμωσης...

Σωματείο Εργαζομένων στην Επιχειρήσεις ΚΕΛΑΪΔΙΤΗΣ: Να σταματήσει την καταπάτηση του 8ώρου

Για ακόμα μια φορά, η εταιρεία βρίσκει τρόπους να παρακάμψει το κατοχυρωμένο 8ωρο μας,...