Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Η τρομοκρατία δε θα περάσει !

Η κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα την αυταρχική απόφαση να απαγορεύσει αιφνιδιαστικά τις υπαίθριες συναθροίσεις άνω των 100 ατόμων αιφνιδιαστικά το πρωί της Τρίτης 26/1  έως και τη Δευτέρα 1/2 υπό την απειλή μάλιστα προστίμων στους διοργανωτές.

Τα προσχήματα προστασίας της δημόσιας υγείας από την πανδημία δεν πείθουν κανένα, ειδικά τη στιγμή που με κυβερνητική ευθύνη δεν λαμβάνονται μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς, τα νοσοκομεία, τα σχολεία.  Απαγορεύσεις σαν και αυτή στοχεύουν τις κινητοποιήσεις φοιτητών και εργαζομένων που τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Δεν έρχονται τυχαία τις μέρες που ετοιμάζονται να φέρουν προς ψήφιση το νομοσχέδιο έκτρωμα  για τα Πανεπιστήμια. Αυτό αποδεικνύεται από την ένταση της καταστολής σε βάρος διαδηλωτών σε υποδειγματικές συνθήκες, από το νέο επιχειρησιακό σχέδιο διαχείρισης συναθροίσεων της κυβέρνησης που διευκολύνει τη διάλυση διαδηλώσεων αλλά και καλλιεργεί την τρομοκρατία για να αποτρέψει τη συμμετοχή σε αυτές

Όσες απαγορεύσεις κι αν επιστρατεύσουν, όση καταστολή δε θα εμποδίσουν τον αγώνα μας για τις σπουδές και τη ζωή που έχουμε ανάγκη!

Οι συνελεύσεις, οι φοιτητικές κινητοποιήσεις αυτής της εβδομάδας θα στείλουν ηχηρό μήνυμα!           

  • Να παρθεί πίσω η απαράδεκτη απαγόρευση συναθροίσεων
  • Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο Κεραμέως- Χρυσοχοΐδη
  • Να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για το άνοιγμα των Σχολών το εαρινό εξάμηνο

 

 

Comments are closed.