Με τον Δήμαρχο και σωματεία της Πάτρας συναντήθηκαν οι Γάλλοι συνδικαλιστές

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάντηση αντιπροσωπείας Γάλλων συνδικαλιστών με τον Δήμαρχο Πάτρας

Οι αντιπροσωπείες των Εργατικών Κέντρων της Γαλλίας που βρίσκονται στην Ελλάδα ύστερα από πρόσκληση του ΠΑΜΕ, συνέχισαν σήμερα Τετάρτη τον κύκλο συναντήσεων με συνδικάτα και φορείς της Ελλάδας.

Το πρωί επισκέφτηκαν την Πάτρα όπου τους υποδέχτηκε η ηγεσία του Εργατικού Κέντρου. Στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, όπου ενημερώθηκαν για τις πρωτοβουλίες και τη δράση της Δημοτικής Αρχής υπέρ των εργαζομένων και ανέργων.

Το απόγευμα ο Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου της Μασσαλίας χαιρέτησε στην σύσκεψη των εργαζομένων στα 8μηνα. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα συνάντηση των Διοικήσεων των Εργατικών Κέντρων ανταλλάσσοντας πείρα από τους αγώνες των εργαζομένων στις περιοχές τoυς. Επίσης οι Διοικήσεις των Εργατικών Κέντρων πήραν το λόγο και χαιρέτισαν σε σύσκεψη των τοπικών συνδικάτων στο κτίριο του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας. Τα Εργατικά Κέντρα συμφώνησαν στην ανάγκη για ανάπτυξη πρωτοβουλιών για την καλύτερη επικοινωνία και κοινή δράση μεταξύ των συνδικαλιστικών οργανώσεων. 

ΦΩΤΟ: https://www.flickr.com/photos/[email protected]/albums

Περισσότερα

Συγκλονιστικά μηνύματα φιλίας από τον λαό της Τουρκίας στις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης των εργαζομένων της Ελλάδας ΦΩΤΟ

Από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας το ΠΑΜΕ βρίσκεται στο πλευρό του λαού της...

Σταματήστε το Έγκλημα εναντίον του Παλαιστινιακού Λαού

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη νέα κλιμάκωση της κατοχικής βίας του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ εναντίον...

Συνάντηση του ΠΑΜΕ με το Συνδικάτο Εργαζομένων ΑΜΑΖΟΝ, των ΗΠΑ(VIDEO-ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη, 26 Γενάρη αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συναντήθηκε διαδικτυακά με το Συνδικάτο Εργαζομένων ΑΜΑΖΟΝ, AMAZON LABOR UNION,...