Λευτεριά στην Παλαιστίνη-Λευτεριά στους Παλαιστίνιους Πολιτικούς Κρατούμενους

0
image_pdfimage_print

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καταγγέλλει την κλιμάκωση της Ισραηλινής βαρβαρότητας, που αυτή τη φορά στοχεύει τους σχεδόν 5000 παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους.

Περίπου 1400 Παλαιστίνιοι Πολιτικοί κρατούμενοι που βρίσκονται φυλακισμένοι στις ισραηλινές φυλακές ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε νέα απεργία πείνας για να καταγγείλουν τις απάνθρωπες συνθήκες κράτησης τους, που το τελευταίο διάστημα έχουν «εμπλουτιστεί» με βασανιστήρια. Συγκεκριμένες καταγγελίες έχουν γίνει για βασανισμούς των Ζακαρία Ζουμπέιντι, Μαχμούντ Αμπντουλάχ Αρντάχ, Μοχάμεντ Κασέμ Αρντάχ, Γιακούμπ Μαχμούντ Καντρί, Αϊχάμ Ναγιέφ Καματζί και Μουναντίλ Γιακούμπ Ινφαάτμε ηλεκτροσόκ, ξυλοδαρμούς, στέρηση ύπνου και τροφής που βασανίζονται ύστερα από απόπειρα απόδρασης από την φυλακή Γκιλμπόα για να αποκαλύψουν ποιοι τους βόηθησαν να αποδράσουν.

Ενώ ύστερα από την απόπειρα απόδρασης εφαρμόστηκαν τακτικές «συλλογικής τιμωρίας» στους Παλαιστίνιους Πολιτικούς κρατούμενους στην φυλακή Γκιλμπόα με κατάσχεση προσωπικών αντικειμένων, εκδικητικές μεταφορές σε άλλες φυλακές και ανακρίσεις στα όρια του βασανισμού.

Τα ταξικά συνδικάτα της Ελλάδας στέκονται στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού που για μια ακόμη φορά βιώνει την βία και την βαρβαρότητα του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ.

  • Απαιτούμε να σταματήσουν τα βασανιστήρια και οι τιμωρίες των Παλαιστίνιων Πολιτικών Κρατούμενων – Άμεση Απελευθέρωση τους
  • Να σταματήσει το έγκλημα της Ισραηλινής Κατοχής της Παλαιστίνης που συνεχίζεται με τις ευλογιές των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ
  • Οι Ελληνικές Κυβερνήσεις να διακόψουν κάθε συνεργασία με το Κράτος Δολοφόνο του Ισραήλ
  • Να ακυρωθεί τώρα η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις – Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών

Υποδεχόμαστε αγωνιστικά τα «Γεράκια» της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ που συνεδριάζει στην Αθήνα την Παρασκευή 17 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο Ελευθερίας (Μέγαρο Μουσικής) στις 7.00μ.μ.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Share.

Comments are closed.