Κυνηγός των προπαγανδιστικών υλικών του ΠΑΜΕ η διοίκηση του Δήμου Αθήνας

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την Διοίκηση του Δήμου της Αθήνας που αυτές τις μέρες έχει αναγορευτεί σε κυνηγό των προπαγανδιστικών υλικών του ΠΑΜΕ. Με εντολή της τα συνεργεία του Δήμου κατέβασαν όλα τα πανό του ΠΑΜΕ που προπαγάνδιζαν το συλλαλητήριο στις 5 Οκτώβρη στην Ομόνοια στις 11πμ.

Ενοχλείται η Διοίκηση του Δήμου από την παρουσία του ταξικού κινήματος. Από την προσπάθεια της εργατικής τάξης και των συνδικάτων της να οργανώσουν την πάλη για να αντιμετωπίσουν την επίθεση της κυβέρνησης, των επιχειρηματικών ομίλων. Βέβαια είναι γνωστό ότι ο Δήμαρχος και όσοι τον στηρίζουν ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ δεν είναι με τα συμφέροντα των εργαζομένων, αλλά με αυτά των επιχειρηματιών συμφερόντων.

Καλούμε την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα να καταδικάσουν την Δημοτική αρχή, να βγάλουν συμπεράσματα από τη στάση της και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο στην Ομόνοια στις 5 Οκτώβρη στις 11πμ.

 

Περισσότερα

Η παιδική εκπομπή του ΠΑΜΕ Αγριόχηνες το Σάββατο 7 Φλεβάρη

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2026, στις 9.00 το πρωί στο web radio του ΠΑΜΕ...

6 Φλεβάρη Απεργία – Οι λιμενεργάτες δεν δουλεύουμε για τον πόλεμο! ΣΠΟΤ

«Οι λιμενεργάτες δεν δουλεύουμε για τον πόλεμο» σε 6 χώρες και 20 λιμάνια Η αυριανή...

SPOT Απεργία σε Πειραιά και Θριάσιο 6 Φλεβάρη- Διεθνής μέρα δράσης των λιμενεργατών σε 6 χώρες και 20 λιμάνια

Απεργία σε Πειραιά και Θριάσιο 6 Φλεβάρη με αποφάσεις εργατικών κέντρων και συνδικάτων -...