Κοινή Παρέμβαση της Ένωσης Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής και του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας για την υποχρεωτική χορήγηση άδειας στον ΟΠΑΠ ΑΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Η παρέμβαση της Ένωσης Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής και του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, που έγινε μετά από καταγγελίες συναδέλφων για πιέσεις από τη διοίκηση της ΟΠΑΠ ΑΕ για υποχρεωτική λήψη 3 ημερών από την κανονική τους άδεια, έφερε άμεσα αποτέλεσμα! Η εταιρεία υποχρεώθηκε σε αναδίπλωση και προχώρησε σε ενημέρωση ότι οι συνάδελφοι μπορούν να πάρουν άδεια αν και εφόσον το επιθυμούν, ενώ στην αρχική τους ενημέρωση ανέφεραν προκλητικά πως οι άδειες των εργαζομένων θα δηλωθούν … αυτόματα στο σύστημα!!

Το παραπάνω γεγονός, μεταξύ άλλων, αποδεικνύει ότι ενωμένοι και οργανωμένοι είμαστε πιο δυνατοί! Κάτι το οποίο έχουν αντιληφθεί και οι διοικήσεις των εταιρειών για αυτό πιέζουν ατομικά τον κάθε συνάδελφο. Όλες αυτές τις βδομάδες που μετράμε από το ξέσπασμα της επιδημίας, τα σωματεία μας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας κόντρα στην εργοδοτική αυθαιρεσία, που ειδικά αυτή την περίοδο της έχει οξυνθεί.    

Ενημερώνουμε το σωματείο μας για κάθε αυθαιρεσία της εργοδοσίας, για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε εμείς και οι οικογένειές μας. Η αλληλεγγύη, η συλλογική οργάνωση και διεκδίκηση είναι τα δικά μας όπλα!

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Αλληλεγγύη στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας

Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής εκφράζει την αλληλεγγύη της στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας....

Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: Κάτω τα χέρια από το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας

Η ΠΕΜΕΝ εκφράζει την αλληλεγγύη και στήριξή της στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, στη διοίκησή...
00:01:15

Σωματείο Εμποροϋπαλληλων & Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πειραιά: Kινητοποίηση στα NOTOS του Πειραιά(BINTEO-ΦΩΤΟ)

Kινητοποίηση έγινε την Τρίτη 2 Ιούνη στα «Notos» στον Πειραιά, από το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και...