Κλαδικό Συνδικάτο Ποτών Τροφίμων Ν. Αχαΐας: Καταγγελία για την επίθεση ΜΑΤ στους Οικοδόμους στην Πάτρα

Δημοσιεύτηκε στις

Το κλαδικό συνδικάτο Ποτών-Τροφίμων Αχαΐας καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας και των ΜΑΤ στην κινητοποίηση των απεργών οικοδόμων. Προσπάθησαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου- λάμψης να διαλύσουν τη συγκέντρωση των απεργών εργατών, χωρίς αποτέλεσμα.

Αν νομίζει η κυβέρνηση ότι με τέτοιες πρακτικές καταστολής θα φοβίσει τους εργάτες και δε θα διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους είναι βαθιά νυχτωμένοι! Όλοι οι εργαζόμενοι του κλάδου μαζί με την εργατική τάξης της πόλης μας βγάζουμε το συμπέρασμα ότι η πολιτική που μας μειώνει τα μεροκάματα, που μας ελαστικοποιεί τις συνθήκες εργασίας, που βάζει λογικές κόστους – οφέλους ακόμα και στην παιδεία και την υγεία, συνοδεύεται από βία και καταστολή σε όποιον υψώνει το ανάστημά του για να διεκδικήσει τα αυτονόητα.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους συναδέλφους οικοδόμους.

Κάτω τα χέρια από τους εργάτες!

Περισσότερα

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμπορ/λων Ξάνθης: Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση

Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση που καλούσε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν....

ΠΕΜΕΝ: Την τρομοκρατία του κεφαλαίου και των μπράβων του, μόνο η ταξική αλληλεγγύη μπορεί να τη τσακίσει

Η ΠΕΜΕΝ καταγγέλλει τις απειλές σε εκπρόσωπο της επιτροπής ελέγχου, μέτρων προστασίας της ασφάλειας...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Για την νέα επίθεση από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στον στόλο αλληλεγγύης «Global Sumud Flotilla»

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την νέα πειρατική επίθεση από το κράτος δολοφόνο του...