Κυριακή, 5 Απριλίου

Κλαδικό Συνδικάτο Ποτών Τροφίμων Αχαΐας :Συνεχίζουμε – Κλιμακώνουμε! Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια όσο τα δικαιώματά μας γίνονται κουρελόχαρτο.

image_pdfimage_print

 

Μετά την επιτυχία της απεργίας στις 18 Φλεβάρη, συνεχίζουμε σταθερά και αταλάντευτα στο δρόμο του αγώνα ενάντια στο αντεργατικό ασφαλιστικό νομοσχέδιο Κατρούγκαλου-Βούρτση. Οι μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις πανελλαδικά επιβεβαίωσαν ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν έχει εξουσιοδότηση από το λαό για να συνεχίσει τα αντιλαϊκά μέτρα που έχουν στο επίκεντρο το ασφαλιστικό.

Είναι πλέον επιβεβαιωμένες οι περαιτέρω μειώσεις συντάξεων, η αύξηση του ορίου ηλικίας που για τους νέους εργαζόμενους μπορεί να φτάνουν και το 70ο έτος ηλικίας. Ενώ την ίδια στιγμή μειώνονται τόσο οι εργοδοτικές εισφορές όσο και η κρατική χρηματοδότηση που περιορίζεται στο ελάχιστο.

Μάταια προσπαθεί η κυβέρνηση να διαφημίσει ότι η μειώσεις είναι τελικά αυξήσεις, χωρίς να κάνει λόγο για τα όρια ηλικίας ιδιαίτερα για τους νέους εργαζόμενους. Τη στιγμή που σπρώχνει τις λαϊκές οικογένειες στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.

Συνεχίζουμε – Κλιμακώνουμε!

Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια όσο τα δικαιώματά μας γίνονται κουρελόχαρτο.

ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΦΛΕΒΑΡΗ

ΣΤΙΣ 18:30 ΜΜ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Comments are closed.