Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζ. Ποτών Τροφίμων Αχαΐας : Νέο εργοδοτικό έγκλημα με σοβαρό τραυματισμό συναδέλφου ε

Δημοσιεύτηκε στις

Την Πέμπτη 02/07/2020, στην εταιρία «Μύλοι Αχαΐας» στη Δαφνούλα Αχαΐας, συνάδελφος εργαζόμενος βρέθηκε στο κενό από τα 10 μέτρα που εργάζονταν, εξαιτίας ανύπαρκτων μέτρων ασφαλείας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά!

Ο συνάδελφος, μετεφέρθη με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας, δίνοντας μάχη για να αποκατασταθεί και να μην μείνει ανάπηρος.

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της εταιρίας αλλά και την κυβέρνηση της ΝΔ καθώς έχει την πλήρη ευθύνη για το νέο εργοδοτικό έγκλημα. Έχουν τεράστια ευθύνη, τόσο για τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που λειτουργούν εις βάρος των εργαζομένων, όσο και για την απαράδεκτη κατάσταση στους χώρους δουλείας, διότι η ελλιπής επάνδρωση των επιθεωρήσεων εργασίας και των διευθύνσεων Υγιεινής και Ασφάλειας, επιτρέπουν στους εργοδότες να αυθαιρετούν εγκληματικά εις βάρος της Υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων.

Ζητούμε να παρέμβουν άμεσα όλοι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί στο χώρο εργασίας του συναδέλφου στους «Μύλους Αχαΐας»!

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Οι συνθήκες στο λιμάνι της Ραφήνας θέτουν σε κίνδυνο ναυτεργάτες και επιβάτες στα πλοία της γραμμής

Στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιούν τα σωματεία μας ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ στα πλοία...

Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα Αττικής: Όλοι στη γενική συνέλευση 29 Ιούνη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29/06/26 Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι Το ΔΣ του Σωματείου χαιρετίζει την...

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας:Να ανακληθούν άμεσα οι αυθαίρετες και τιμωρητικές αποφάσεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Να ανακληθούν άμεσα οι αυθαίρετες και τιμωρητικές αποφάσεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας εις βάρος των...