Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζ. Ποτών Τροφίμων Αχαΐας : Νέο εργοδοτικό έγκλημα με σοβαρό τραυματισμό συναδέλφου ε

Δημοσιεύτηκε στις

Την Πέμπτη 02/07/2020, στην εταιρία «Μύλοι Αχαΐας» στη Δαφνούλα Αχαΐας, συνάδελφος εργαζόμενος βρέθηκε στο κενό από τα 10 μέτρα που εργάζονταν, εξαιτίας ανύπαρκτων μέτρων ασφαλείας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά!

Ο συνάδελφος, μετεφέρθη με πολλαπλά τραύματα στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας, δίνοντας μάχη για να αποκατασταθεί και να μην μείνει ανάπηρος.

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της εταιρίας αλλά και την κυβέρνηση της ΝΔ καθώς έχει την πλήρη ευθύνη για το νέο εργοδοτικό έγκλημα. Έχουν τεράστια ευθύνη, τόσο για τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που λειτουργούν εις βάρος των εργαζομένων, όσο και για την απαράδεκτη κατάσταση στους χώρους δουλείας, διότι η ελλιπής επάνδρωση των επιθεωρήσεων εργασίας και των διευθύνσεων Υγιεινής και Ασφάλειας, επιτρέπουν στους εργοδότες να αυθαιρετούν εγκληματικά εις βάρος της Υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων.

Ζητούμε να παρέμβουν άμεσα όλοι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί στο χώρο εργασίας του συναδέλφου στους «Μύλους Αχαΐας»!

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων TASTY FOODS: Πέντε συνάδελφοί μας που εργάζονται μέσω Optimal, απομακρύνονται από το εργοστάσιο

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! Όλοι στη συνέλευση την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου! Συναδέλφισσες,...

Σύλλογος Φίλων Πασχόντων από Διαταραχή Πρόσληψης Τροφής: Συμπαράσταση στους διωκόμενους συνδικαλιστές του ΨΝΑ Δαφνί

Ο Σύλλογος Φίλων Πασχόντων από ΔΠΤ “ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ” συμπαραστέκεται στο ΔΣ του Συλλόγου σας...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Οι ναυτεργάτες δεν θυσιάζουμε τη ζωή και τα δικαιώματα μας για τους πολέμους και τα κέρδη των εφοπλιστών

Τα νέα χτυπήματα σε εμπορικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα και στην ευρύτερη περιοχή του...