Κλαδικό Συνδικάτο Εμφιαλωμένων Ποτών Μαγνησίας : Η αντεργατική τρομοκρατία και η ποινικοποίηση της απεργίας δε θα περάσει

Δημοσιεύτηκε στις

Με απορία και οργή πληροφορηθήκαμε την σύλληψη του προέδρου της Ομοσπονδίας του κλάδου μας, της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εμφιαλωμένων Ποτών (Π.Ο.Ε.Ε.Π.) συναδέλφου Γιάννη Φραγγίδη και του μέλους της Διοίκησης της Γ.Σ.Ε.Ε. και Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα της Π.Ο.Ε.Ε.Π. συναδέλφου Γιάννη Νιβορλή, εργαζομένων στην επιχείρηση «Οινοποιία ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ», με τα κατάλοιπα του αντεργατικού, αντισυνδικαλιστικού νόμου 330.

Το Κλαδικό Σωματείο Εργ/λων Εμφιαλωμένων Ποτών και Τυποποιημένων Τροφίμων Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων και οι εργαζόμενοι του κλάδου στον νομό Μαγνησίας εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους προς τους αγωνιζόμενους απεργούς στην επιχείρηση «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» ενάντια στις απολύσεις και την κατάργηση τμημάτων του εργοστασίου και για την  υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (Σ.Σ.Ε.).

Καταγγέλλουμε τους νέους ιδιοκτήτες της «Οινοποιίας ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» για τις αντεργατικές πρακτικές ποινικοποίησης του δίκαιου αγώνα των συναδέλφων μας και δηλώνουμε ότι θα πέσουν στο κενό οι προσπάθειες τους, όσο και αν νομίζουν ότι έχουν «μπάρμπα στην Κορώνη».

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων συναδέλφων μας, την απόσυρση όλων των κατηγοριών εναντίον τους και την απόσυρση, εδώ και τώρα, των δυνάμεων καταστολής από το χώρο της απεργίας.

Η αντεργατική τρομοκρατία και η ποινικοποίηση της απεργίας δε θα περάσει…

 

 

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Οι συνθήκες στο λιμάνι της Ραφήνας θέτουν σε κίνδυνο ναυτεργάτες και επιβάτες στα πλοία της γραμμής

Στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιούν τα σωματεία μας ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ στα πλοία...

Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα Αττικής: Όλοι στη γενική συνέλευση 29 Ιούνη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29/06/26 Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι Το ΔΣ του Σωματείου χαιρετίζει την...

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας:Να ανακληθούν άμεσα οι αυθαίρετες και τιμωρητικές αποφάσεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Να ανακληθούν άμεσα οι αυθαίρετες και τιμωρητικές αποφάσεις του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας εις βάρος των...