Κλαδικό Συνδικάτο Εμφιαλωμένων Ποτών Μαγνησίας : Η αντεργατική τρομοκρατία και η ποινικοποίηση της απεργίας δε θα περάσει

Δημοσιεύτηκε στις

Με απορία και οργή πληροφορηθήκαμε την σύλληψη του προέδρου της Ομοσπονδίας του κλάδου μας, της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εμφιαλωμένων Ποτών (Π.Ο.Ε.Ε.Π.) συναδέλφου Γιάννη Φραγγίδη και του μέλους της Διοίκησης της Γ.Σ.Ε.Ε. και Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα της Π.Ο.Ε.Ε.Π. συναδέλφου Γιάννη Νιβορλή, εργαζομένων στην επιχείρηση «Οινοποιία ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ», με τα κατάλοιπα του αντεργατικού, αντισυνδικαλιστικού νόμου 330.

Το Κλαδικό Σωματείο Εργ/λων Εμφιαλωμένων Ποτών και Τυποποιημένων Τροφίμων Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων και οι εργαζόμενοι του κλάδου στον νομό Μαγνησίας εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους προς τους αγωνιζόμενους απεργούς στην επιχείρηση «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» ενάντια στις απολύσεις και την κατάργηση τμημάτων του εργοστασίου και για την  υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (Σ.Σ.Ε.).

Καταγγέλλουμε τους νέους ιδιοκτήτες της «Οινοποιίας ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» για τις αντεργατικές πρακτικές ποινικοποίησης του δίκαιου αγώνα των συναδέλφων μας και δηλώνουμε ότι θα πέσουν στο κενό οι προσπάθειες τους, όσο και αν νομίζουν ότι έχουν «μπάρμπα στην Κορώνη».

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων συναδέλφων μας, την απόσυρση όλων των κατηγοριών εναντίον τους και την απόσυρση, εδώ και τώρα, των δυνάμεων καταστολής από το χώρο της απεργίας.

Η αντεργατική τρομοκρατία και η ποινικοποίηση της απεργίας δε θα περάσει…

 

 

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: 28 Μάρτη Όλοι στη Γενική συνέλευση του σωματείου μας

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Μαρτίου 2026 στις 10:30 Στα...

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Για την κινητοποίηση στο περιφερειακό συμβούλιο

ΜΕ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΑ...