Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Όλοι την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 12:00 μ. στα Προπύλαια!

Δημοσιεύτηκε στις

Όχι στα ιδιωτικά – «μη κρατικά» ΑΕΙ

Το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας συμμετέχει στην 4ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου από τις 11:30 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ, για να συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο των φοιτητικών συλλόγων στις 12:00 μ. στα Προπύλαια. Δίνουμε τη μάχη μαζί με τα παιδιά μας για να μην περάσει το αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια μαζί με άλλες δυνάμεις και κόμματα που είτε σφυρίζουν αδιάφορα, είτε λένε ότι πρέπει να αλλάξει το άρθρο 16, είτε προβάλουν ένα άλλο μοντέλο για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Βαδίζουμε μαζί σε κάθε κινητοποίηση φοιτητών, μαθητών και εργαζόμενων στην εκπαίδευση. Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τους αγώνες τους, ο αγώνας τους για Δημοσία και Δωρεάν Παιδεία είναι και δικός μας αγώνας. Θέλουμε αποκλειστικά δημόσιο, πραγματικά δωρεάν πανεπιστήμιο, που θα διασφαλίζει υψηλού επιπέδου σπουδές. Στηρίζουμε το αίτημα των φοιτητών για αναβάθμιση της δημόσιας πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Το νομοσχέδιο – έκτρωμα αποτελεί αιτία πολέμου! Αγώνας τώρα για να μην ψηφιστεί. Έχουμε χρέος να αντιπαλέψουμε τη δημιουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Στηρίζουμε τις φοιτητικές κινητοποιήσεις. Δίνουμε αγωνιστικό παρών μαζί με τα παιδιά μας. Η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων δεν θα περάσει.

Το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας συμμετέχει στην 4ωρη στάση εργασίας που προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο Αθήνας για τη συμμετοχή των εργαζόμενων στο συλλαλητήριο.

Όλοι την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 12:00 μ. στα Προπύλαια!

Ο αγώνας είναι δίκαιος και για αυτό θα νικήσουμε

Περισσότερα

Σωματείο Vodafone – 360connect: Όλοι στην γενική συνέλευση του Σωματείου, Τρίτη 23/9 18:30

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για το 13ωρο ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΤΡΙΤΗ 23/9...

Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Ν.Χανίων: Συμμετοχή στην κινητοποίηση στις 18/9 με απαίτηση την αναίρεση της απόφασης αποφυλάκισης του Μιχαλολιάκου

Ανακοίνωση συμμετοχής στην κινητοποίηση στις 18/9 με απαίτηση την αναίρεση της απόφασης αποφυλάκισης του...

ΕΚ Άρτας – ΕΕΤΕ: Εικαστική έκθεση – Αντιπολεμικό 10ημερο 19 με 30 Σεπτέμβρη στη Δημοτική Πινακοθήκη Γ. Μόραλης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Εικαστική έκθεση – Αντιπολεμικό 10ημερο: 19 με 30 Σεπτέμβρη στη...