Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού: Το έγκλημα στην Πύλο δεν θα ξεχαστεί!

Δημοσιεύτηκε στις

Για την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια Καλαμάτας

Το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού καταγγέλλει την απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας στους εκπροσώπους των εργατικών σωματείων, των φοιτητικών συλλόγων και των μαζικών φορέων της Μεσσηνίας και τις συλλήψεις διαδηλωτών κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης έξω από τα δικαστήρια της Καλαμάτας την ώρα που εκδικαζόταν η υπόθεσης του πολύνεκρου ναυαγίου της Πύλου .

Τη στιγμή που κυβέρνηση και ΕΕ προσπαθούν να αποσιωπήσουν το περιστατικό για να συγκαλύψουν τις τεράστιες ευθύνες τους οι εργαζόμενοι και οι φορείς της περιοχής τους χάλασαν τα σχέδια βροντοφωνάζοντας πως δε θα επιτρέψουν να συγκαλυφθεί το έγκλημα αυτό και πως η αιτία και για αυτό το τραγικό γεγονός έχει όνομα και είναι η αντιμεταναστευτική πολιτική της ΕΕ που υλοποιούν όλες οι Κυβερνήσεις των χωρών ανεξάρτητα από τον πολιτικό προσδιορισμό τους. Κυβερνήσεις δεξιές-κεντροδεξιές-σοσιαλδημοκρατικές-«αριστερές» έχουν βαμμένα τα χέρια τους με το αίμα των δεκάδων νεκρών μεταναστών της Μεσογείου από τους πολέμους του ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να μη ξεχαστεί το έγκλημα αυτό και στέλνουμε μήνυμα στην Κυβέρνηση πως ούτε με τα ΜΑΤ ούτε με τις συλλήψεις διαδηλωτών θα μπορέσουν να βάλουν φρένο στη λαϊκή οργή και τους αγώνες των εργαζομένων!

Το έγκλημα στην Πύλο δεν θα ξεχαστεί!

Περισσότερα

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς: Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη

ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΘ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 05/09! Με ανεβασμένους ρυθμούς  προετοιμάζουμε τη...

Σωματείο Εργαζομένων στο Έργο του Ελληνικού: Να παρθούν ολα τα μέτρα για την θερμική καταπόνηση των εργαζομένων

ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Οι επιπτώσεις της έκθεσης των...

ΕΚ Σάμου – Σωματεία και Φορείς: Όλοι και όλες στο Πανσαμιακό – Παλλαϊκό Συλλαλητήριο την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη

Όλοι και όλες στο Πανσαμιακό – Παλλαϊκό Συλλαλητήριο Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη στις 7 το απόγευμα...