Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού : Όλοι 29 Σεπτέμβρη στη παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπ. Εργασίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού καταγγέλλει την άθλια ενέργεια της απόλυσης 2 πρωτοπόρων εργαζομένων από την εταιρεία ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ. Πρόκειται για 2 συνδικαλιστές, τον Γιάννη Φραγκίδη και τον Άρη Μερκενίδη, οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα πρωτοστατούν στον αγώνα για την επαναπρόσληψη των 15 απολυμένων συναδέλφων τους και την υπογραφή ΣΣΕ. Πρόκειται επίσης για απροκάλυπτη συνδικαλιστική δίωξη, καθώς ο πρώτος είναι Πρόεδρος του επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων και Πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών, ενώ ο δεύτερος Πρόεδρος του Συνδικάτου Οδηγών – Πωλητών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών Β. Ελλάδας.

Η κατάπτυστη αυτή ενέργεια να απολυθούν 2 πρωτοπόροι εργαζόμενοι έρχεται σε συνέχεια της επέμβασης των ΜΑΤ για να μπορεί να μπαινοβγαίνει ο απεργοσπαστικός μηχανισμός που επιστρατεύτηκε. Δείχνει ότι τα αφεντικά δεν σταματούν πουθενά, στηριζόμενα και στους αντεργατικούς νόμους αυτής και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων που ανοίγουν το δρόμο στις ανεξέλεγκτες απολύσεις. Οι εργαζόμενοι της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ έχουν μαζί τους όλη την εργατική τάξη, ενώ έχει εκφραστεί και αλληλεγγύη από το εξωτερικό. Ο αγώνας τους ενάντια στις απολύσεις είναι αγώνας όλων μας.

ΑΥΡΙΟ 29/9 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ 17:30.

ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΙΣΩ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!

Περισσότερα

Συνέντευξη του Παναγιώτη Πολίτη στο ραδιοφωνικό σταθμό Ελλαδα FM(AUDIO)

Συνέντευξη του Παναγιώτη Πολίτη, προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας, στο ραδιοφωνικό σταθμό...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Όλοι την Παρασκευή 15 Δεκέμβρη, στις 6:30μμ στην πλατεία αγίου Πέτρου, στο Άργος.

Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΑΣ! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ...

Συνδικάτο ΙΓΜΕ : Στηρίζουμε ενεργά των αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΙΓΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΗ...