Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού: Αναστολή στάσης εργασίας στη pds

Δημοσιεύτηκε στις

Η στάση μας ενοχλεί την εργοδοσία!

Συνάδελφισσες και συνάδελφοι

Η εργοδοσία ακολουθεί τις συνηθισμένες πρακτικές της όπως και πέρυσι το καλοκαίρι. Δεν φτάνει που μας απολύει, θέλει και να μην κινητοποιούμαστε!

Κατέφυγε στο δικαστήριο εναντίον της απόφασης του Κλαδικού Σωματείου Χρηματοπιστωτικού για στάση εργασίας (το οποίο, ω του θαύματος, συνεδρίασε και έβγαλε απόφαση σε λιγότερο από 24 ώρες), δείχνοντας ποιον έχει πραγματικά απέναντι της: τους εργαζόμενους και την οργάνωση τους.

Θέλει να πλήξει οικονομικά το σωματείο που είναι όπως πάντα στο πλευρό μας. Αυτό δε μας κάμπτει, αντίθετα μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο να συσπειρωθούμε, να οργανωθούμε στο σωματείο μας και να αγωνιστούμε όπως εμείς οι ίδιοι αποφασίζουμε και όχι όπως ορίζουν τα συμφέροντα των εργοδοτών.

Φάνηκε ότι η στάση μας τους πονάει και αυτό δείχνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Τους ξεκαθαρίζουμε πως δεν μασάμε!

  • Αύριο όσοι έχουμε ρεπό ή δουλεύουμε απόγευμα πηγαίνουμε κανονικά στις 10πμ έξω από την επιθεώρηση εργασίας.
  • Αναστέλλουμε τη στάση εργασίας που είχαμε προκηρύξει για αύριο 9πμ-1μμ. Μετά την απόφαση του ΣΕΠΕ οι εργαζόμενοι με το σωματείο μας θα αποφασίσουμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματά μας.

Η συμμετοχή μας στους αγώνες και στο σωματείο τους πονάει!!!

Κανένας μόνος – Πάρτε πίσω την απόλυση

Περισσότερα

Δ.Α.Σ. ΗΛΠΑΠ: Παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 29/7 στις 15:00 στα κεντρικά γραφεία της Ο.ΣΥ.

Συνάδελφε,  οι ώρες είναι κρίσιμες, επιβεβαιώνεται μετά και από το τελευταίο ΔΣ ότι η κυβέρνηση...

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Για τις κινητοποιήσεις στην EVIOP – TEMPO

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας στηρίζει τον αγώνα των συναδέλφων στην EVIOP – TEMPO, οι...