Κινητοποίηση στην Κατερίνη απο Σωματεία και Επιτροπές Αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης

Δημοσιεύτηκε στις

Αγωνιστική απάντηση στην κυβέρνηση έδωσαν σήμερα στην Κατερίνη Σωματεία και Επιτροπές Αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που συνεχίζει να περνάει μέτρα σε περίοδο lockdown προκειμένου να μην υπάρξει λαϊκή αντίδραση.

Το «παρών» στο συλλαλητήριο έδωσε το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ», το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας, το Σωματείο Συνταξιούχων Λιτοχώρου, ο Σύλλογος Γυναικών Λιτοχώρου, η Επιτροπή Φοιτητών Πιερίας, η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Πιερίας, οι Σπουδαστές της ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ Κατερίνης, εργαζόμενοι, υγειονομικοί και επιτροπές αγώνα.

Οι φοιτητές και οι μαθητές με τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους όλων των κλάδων έστειλαν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση πως ενωμένοι σαν μια γροθιά θα συνεχίσουν στο δρόμο του αγώνα για την υγεία και την επιβίωσή τους. Οι κατασταλτικοί νόμοι θα σπάσουν στην πράξη.

Περισσότερα

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Παρθενώνας»: Να ακυρωθεί η ποινή που επιβλήθηκε στον συνάδελφο και νυν στρατιώτη Ρήγα Τσούνη

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ» καταγγέλλει την απαράδεκτη ποινή φυλάκισης που...

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Τιμάμε την Πρωτομαγιά στους δρόμους του αγώνα

ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΟΛΟΙ...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Κ. Μακεδονίας: Ανακοίνωση για το εργατικό ατύχημα στη Σίδνο

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΩΡΑ Μετά τα «εργατικά ατυχήματα»...