Κινητοποίηση του ΣΕΤΗΠ έξω από το τηλεφωνικό κέντρο TTEC

Δημοσιεύτηκε στις

Με κινητοποίηση το ΣΕΤΗΠ στην εταιρεία TTEC διεδκδικεί να γίνει συνάντηση με την εργοδοσία (εχει ζητηθει απο 11/8) , να μπεί τέλος στις εξαντλητικες υπερωρίες καιστις απαραδεκτες πρακτικες με τα διαλειμματα (απαγορευεται σε συναδελφους να επισκεφτουν την τουαλετα εκτός από ένα ορισμένο 30λεπτο μέσα στη μερα!!!), καμια σκεψη για μαζικές απολύσεις στο τελος της σεζον απορροφηση όλων των συναδελφων με ευθύνη της εργοδοσσίαςκαι χωρίς βλαπτικές μεταβολές.

Συνεχιζουμε πιο δυναμικα, θα εξαντλησουμε καθε περιθωριο , μας δινουν δυναμη οι πολλοι νεοι συναδελφοι που τις τελευταιες δυο βδομάδες εχουν γνωρίσει και μαζικοποιησει το ΣΕΤΗΠ από την TTEC.

Περισσότερα

Η ΟΙΥΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΚΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 14:00 -16:00

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας στηρίζει τη στάση εργασίας που έχει προκηρύξει το Σωματείο...

ΔΑΣ Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου: Αίσχος! Μεγαλοξενοδόχοι και ηγεσία του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου καταργούν και την 11ωρη ανάπαυση!

Δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου εργασίας το πλήρες κείμενο της τοπικής κλαδικής συλλογικής σύμβασης...

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ

Ουαί κι αλίμονο αν πάθει κάτι εργαζόμενος που μια τους «κρύβουν» μια τους βγάζουν...