Κινητοποίηση 14 Μάρτη στη 1μ.μ. στη Dovalue για πλειστηριασμό

Δημοσιεύτηκε στις

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΡΤΗ 1μμ ΣΤΗΝ DOVALUE.

Για τους ομίλους, τις τράπεζες, σε όλα τα επίπεδα της οικονομίας το πάν είναι το κέρδος. Οι ζωές μας κοστολογούνται, μπαίνουν στη ζυγαριά του κόστους- οφέλους. Έτσι όπως λογίζουν  τις ζωές μας, έτσι λογίζουν και τα σπίτια μας. Τα κέρδη να είναι καλά, ανεξάρτητα ποιος ζει σε αυτή την κατοικία.

Άλλη μια οικογένεια βρίσκεται μπροστά στον άμεσο κίνδυνο να χάσει το σπίτι της και χρειάζεται τη στήριξη και την αλληλεγγύη του μαζικού Εργατικού λαϊκού κινήματος. Για να αποτραπεί η αισχρή και απάνθρωπη πράξη της αφαίρεσης στέγης. Η οικογένεια κινδυνεύει με πλειστηριασμό για το ποσό των 28.000 ευρώ. Έχουν ζητήσει επανειλημμένως τη ρύθμιση του χρέους κάτι που η εταιρία το αρνείται, ζητώντας ένα τεράστιο ποσό για να ανασταλεί ο πλειστηριασμός. Οι οφειλέτες εκτός των οικονομικών προβλημάτων, έχουν και μέλος με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Καλούμε τα σωματεία, τους μαζικούς φορείς να εκφράσουν τη στήριξή τους με την παρουσία τους στην κινητοποίηση την Τρίτη 14 Μάρτη 1μμ στον σταθμό του ηλεκτρικού Καλλιθέας.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

Περισσότερα

Κάτω από λαϊκή παρέμβαση αποτράπηκε νέα έξωση από πρώτη κατοικία

Με παρέμβαση που πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ και το Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων-Κυψέλης «Καίτη Πανοπούλου» αποτράπηκε η...

Όλοι στη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρεσβεία της Γαλλίας στις 23 Μαρτίου 6.30μμ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΕΜΠΤΗ...

Δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη-​Στο πλευρό των εργαζομένων της Γαλλίας

Αυτές τις ώρες στην Γαλλία πραγματοποιούνται τεράστιες, μαζικές, μαχητικές κινητοποιήσεις ενάντια στην προσπάθεια της...