Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων : Καταγγελία για την δημοτική αρχή του δήμου Κεντρικής Κέρκυρας

Δημοσιεύτηκε στις

Καταγγέλλουμε την δημοτική αρχή του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας για την προσπάθεια τρομοκράτησης συμβασιούχων ΙΔΟΧ στην καθαριότητα των σχολείων με σκοπό να τους αποτρέψει να συμμετάσχουν στην αυριανή απεργία! 

Όπως μας καταγγέλλουν συνάδελφοι, όταν ενημέρωσαν την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για την συμμετοχή τους στην αυριανή απεργία, έλαβαν την απάντηση ότι η υπηρεσία θα εξετάσει αν η απεργία είναι παράνομη και καταχρηστική και αν καλύπτονται οι συμβασιούχοι από την απεργία που προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας!!!

Ενημερώνουμε τους φωστήρες της δημοτικής αρχής ότι οι συμβασιούχοι Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ) στην καθαριότητα των σχολείων, ως μέλη του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, καλύπτονται από την απεργία που χθες προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας! 

Ας αφήσουν λοιπόν τα “σάπια”, ότι δεν ξέρουν, ότι θα δουν κ.λπ. Ό, τι και να κάνουν δε θα επιβάλουν σιωπητήριο…!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στην καθαριότητα των σχολείων να συμμετάσχουν στην αυριανή απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση του στις 11:30 στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας μαζί με όλους τους υπόλοιπους εργαζομένους του νησιού!

Το έγκλημα αυτό δε θα ξεχαστεί-Όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή!

Περισσότερα

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Γιορτινές εκπτώσεις στην υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων στα Super Market

Συναδέλφισσες –φοι, εργαζόμενοι σε καταστήματα και αποθήκες των s/m. Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας για μια...

Εργατικό Κέντρο Τρικάλων: Κάλεσμα στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στις 27 Δεκέμβρη

Το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων καλεί τους μικρούς μας φίλους στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του το Σάββατο 27/12/2025...

Συνδικάτα Επισιτισμού : Επιστολή – καταγγελία προς το Υπ. Εργασίας για την απαράδεκτη καθυστέρηση της καταβολής των επιδομάτων ανεργίας

Απαράδεκτη η καθυστέρηση της καταβολής των επιδομάτων ανεργίας στους εποχικούς εργαζόμενους στο τουρισμό ! Φτάσανε...