Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων: Εξορμήσεις σε εργασιακούς χώρους για ενημέρωση και οργάνωση των εργαζομένων

Δημοσιεύτηκε στις

Εξορμήσεις σε εργασιακούς χώρους για ενημέρωση και οργάνωση των εργαζομένων ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης για 13 ώρες δουλειά την ημέρα σε έναν εργοδότη

Με εξορμήσεις και παρεμβάσεις σε χώρους δουλειάς, μέλη του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων ενημερώνουν τους συναδέλφους για την πρόσθεση της κυβέρνησης να φέρει ένα ακόμα αντεργατικό νομοσχέδιο, “κερασάκι στην τούρτα”, όσων έχει φέρει μέχρι σήμερα, το οποίο θα θεσμοθετήσει την 13ωρη δουλειά την ημέρα σε έναν εργοδότη, καθώς και μια σειρά από άλλες ρυθμίσεις.

Η προσπάθεια της κυβέρνησης της ΝΔ να περάσει στα “μουλωχτά’ και χωρίς πολλές κουβέντες μέσα στο κατακαλόκαιρο το νομοσχέδιο αυτό, θα πέσει στο κενό. Αυτό που αυθόρμητα βγαίνει από τα στόματα όλων των εργαζομένων, μόλις πληροφορούνται για το περιεχόμενο, που θα έχει το νομοσχέδιο είναι ένα πράγμα… “13 να είναι οι ώρες τους” και συμφωνούν ότι θα πρέπει χωρίς καθυστέρηση να οργανωθεί ο αγώνας για 7ωρο-5ήμερο-35ωρο, ΣΣΕ, ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς.

Συνεχίζουμε την ενημέρωση και οργάνωση των συναδέλφων τόσο με εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, όσο και με άλλες μορφές το επόμενο διάστημα.

Περισσότερα

Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Ν. Αττικής: Για τη ρατσιστική επίθεση συναδέλφου μετανάστη διανομέα της E-FOOD

 Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΕΑ ΤΗΣ E-FOOD ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΝΘΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ...

Σωματείο Καθαριστών Καθαριστριών Δημοσίων Σχολείων Αθήνας: Τώρα, συνεχίζουμε πιο μαζικά, πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά στις 14 Οκτώβρη

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ, ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΕΣ– ΟΧΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ! Οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι στη σχολική...

Επιτροπή Σωματείων Μαζικών Φορέων Ν. Ιωνίας ενάντια στους πλειστηριασμούς: Μην μένεις μόνος σου απέναντι στα «κοράκια»

Με δυναμική παρέμβαση σώθηκε η μοναδική κατοικία ενός ηλικιωμένου με επιβαρυμένη υγεία! Μετά από δυναμική...