Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων : Εκλογοαπολογιστική συνέλευση 13 Ιούνη στις 7μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο

0

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΝΗ, ΣΤΙΣ 7 μ.μ. ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Το Σωματείο σου, ο Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων, όλο αυτό το διάστημα δίνει πραγματικές μάχες για την οργάνωση του κάθε συναδέλφου, για να βάλουμε εμπόδια στην επίθεση  που δεχόμαστε, για να περάσουμε στην αντεπίθεση, για νέες κατακτήσεις.

Όλο αυτό το διάστημα το Σωματείο σου μπήκε μπροστά, κόντρα σε απαγορεύσεις και καταστολή για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα σου, τα δικαιώματα όλων των συναδέλφων. Παλεύει ενάντια στην ακρίβεια και στην εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο! Εναντιώνεται σε αντεργατικούς νόμους καταργώντας τους στην πράξη.

Με σκληρούς αγώνες καταφέραμε να αναγκάσουμε τις μεγάλες αλυσίδες στο εμπόριο να πάρουν μέτρα προστασία για την υγεία των εργαζομένων την περίοδο της πανδημίας, αναγκάσαμε την Αντιπεριφέρεια Κέρκυρας να πάρει πίσω την ρύθμιση για άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων περισσότερες Κυριακές.

Πετύχαμε την καταβολή δεδουλευμένων και επιδομάτων στις συμβασιούχες καθαρίστριες των σχολείων των δήμων όλου του νησιού, μετά από πολύμηνες κινητοποιήσεις, αποκαλύψαμε τα «μαγειρέματα» των δημοτικών αρχών σε βάρος τους! Μαζί με Σωματεία από την υπόλοιπη Ελλάδα βάλαμε φρένο στο σχεδιαζόμενο τσεκούρι στα βαρέα και ανθυγιεινά, εμποδίσαμε την Διοίκηση του ΓΝΚ να πετάξει στο δρόμο τις συμβασιούχες καθαρίστριες του Νοσοκομείου κ.ά.

Αντιπαλέψαμε απολύσεις και πετύχαμε την ανάκλησή τους, εξαναγκάζοντας την εργοδοσία να τις πάρει πίσω!

Συνεχίζουμε στην πρώτη γραμμή για την οργάνωση και την διεκδίκηση κάθε εργαζόμενου στις μεταφορές, στους εργαζόμενους της “Ένωσης Συνεταιρισμένων Αγροτών Κέρκυρας”, σε εργαζόμενους από άλλους εργασιακούς χώρους!

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Τώρα είναι η ώρα να κάνεις ακόμα πιο δυνατό το Σωματείο σου, να δυναμώσεις την δύναμή σου! Τώρα είναι η ώρα να αναλογιστείς πώς θα ήταν και για εσένα τα πράγματα, αν δεν υπήρχε το Σωματείο σου με αυτήν τη δράση!

Πάρε μέρος στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας την Δευτέρα 13 Ιούνη, στις 19:00 στο Εργατικό κέντρο Κέρκυρας!

Έλα για να συζητήσουμε την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μέχρι τώρα, να σχεδιάσουμε την δράση του επόμενου διαστήματος!

Το Σωματείο σου είναι δική σου υπόθεση, αφορά την ίδια σου την ζωή!

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.