Κάτω τα Χέρια από τον Αγώνα των Εργαζομένων στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την εργοδοσία της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ για την επίθεση και τους εκβιασμούς ενάντια στον αγώνα των εργαζομένων.

Η εργοδοσία της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ πριν 1 μήνα απέλυσε 5 εργαζόμενους ώστε να δημιουργήσει κλίμα εκφοβισμού και τρομοκρατίας στους εργαζόμενους που διεκδικούν Συλλογική Σύμβαση εργασίας χωρίς διαχωρισμούς.

Στην αγωνιστική, συλλογική απάντηση των εργαζομένων η εταιρία, ενώ δέχθηκε να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για ΣΣΕ με το Σωματείο, επιχειρεί να υποσκάψει τον ενιαίο τους αγώνα ξενομοναχιάζοντας έναν-έναν τους εργαζόμενους και εκφοβίζοντας τους να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις.

Οι πρακτικές τρομοκράτησης δεν θα περάσουν!

Να σταματήσουν άμεσα κάθε απειλή και εκβιασμό προς τους εργαζόμενους!

Σύμβαση Συλλογική για όλους!

Περισσότερα

Ζωντανά θα προβληθεί η σημερινή Συνέντευξη Τύπου της ΔΑΣ στις 12μμ, για το 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Παρακολουθήστε ζωντανά στον παρακάτω σύνδεσμο την Συνέντευξη Τύπου της ΔΑΣ, που θα δοθεί σήμερα...

Πραγματοποιήθηκαν περιοδείες συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ σε Ηράκλειο και Χανιά μπροστά στο 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ (ΦΩΤΟ)

Μπροστά στο 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, που ξεκινά αύριο, Πέμπτη 16 Απρίλη, την ώρα...