Τετάρτη, 6 Ιουλίου

Κάτω τα χέρια από την Απεργία των εργατών της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

0

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη νέα προσπάθεια τρομοκράτησης και ποινικοποίησης αγώνα εργαζομένων που διεκδικούν το δίκιο τους. Στην μυριοστή επανάληψη του έργου «Εργαζόμενοι Κηρύσσουν Απεργία, Εργοδοσία τους πηγαίνει στα Δικαστήρια» η εργοδοσία της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της σημερινής και με καθολική συμμετοχή απεργίας των εργαζομένων, αίτημα που εκδικάζεται σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ στη Θεσσαλονίκη Απεργούν με καθολική συμμετοχή διεκδικώντας να πάρει πίσω η εργοδοσία τις απολύσεις με τις οποίες επιδιώκει τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους ώστε να καταργήσει κατεκτημένα δικαιώματα τους που καθορίζονται στην επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας. Θέλει  να χωρίσει τους εργαζόμενους σε παλιούς και νέους με τους παλιούς να αμείβονται με τους προηγούμενους μισθούς και οι νεότεροι με την αθλιότητα της ΕΓΣΣΕ, με τα ψίχουλα των 600 ευρώ.

Για μια ακόμη φορά το αντεργατικό νομοθετικό πλαίσιο που έχουν δημιουργήσει οι Κυβερνήσεις γίνεται εργαλείο των εργοδοτών ενάντια στους δίκαιους αγώνες των εργαζομένων! Επιχειρούν να επιβάλλουν τον εργασιακό μεσαίωνα, μια εργασιακή ζούγκλα όπου ο εργαζόμενος δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί και να διεκδικήσει το δίκιο. Όμως το εργατικό κίνημα έχει πείρα και δύναμη. Τέτοιες πρακτικές τις έχει στείλει επανειλημμένα εκεί που τους πρέπει, στα σκουπίδια!

Στην τρομοκρατία και τον αυταρχισμό απαντάμε

«ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ»

Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.