Καταγγέλλουμε την επίθεση με χημικά εναντίον της κινητοποίησης των εργαζομένων στον Τουρισμό

image_pdfimage_print

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο χαιρετίζει την αγωνιστική στάση των εργαζομένων από όλα τα Ξενοδοχεία της Αττικής, τα τουριστικά γραφεία, τα εστιατόρια και τα καφέ που με τη μαζική τους κινητοποίηση, συνέχεια των μεγάλων αντίστοιχων κινητοποιήσεων που προηγήθηκαν και θα συνεχιστούν σε όλη την Ελλάδα έδωσαν απάντησε σε Εργοδοσία-Κυβέρνηση ότι οι εργαζόμενοι δεν θα αποδεχτούν την πολιτική της ανεργίας, των απολύσεων, της φτώχειας, της μισής δουλειάς-μισής ζωής.

Το ταξικό κίνημα καταγγέλλει την βίαιη επίθεση της Κυβέρνησης εναντίον της κινητοποίησης των εργαζομένων στα Ξενοδοχεία-Τουρισμό. Το Υπουργείο Εργασίας, το οποίο έχει γίνει παραθεριστικό κέντρο που υποδέχεται καθημερινά με κόκκινα χαλιά και επιδοτήσεις τους μεγαλοξενοδόχους, κατέβασε τα ρολά του και με δυνάμεις καταστολής και χημικά εναντίον των ξενοδοχουπαλλήλων, έδειξε ποιος θέλουν να πληρώσει τον λογαριασμό της πανδημίας.

Η κυβέρνηση, μέσω του Υπουργού της Εργοδοσίας Βρούτση θέλησε να στείλει μήνυμα ότι είτε με τον φόβο της ανεργίας, είτε με την καταστολή θα υλοποιήσει την πολιτική που θα χαρίζει επιδοτήσεις εκατομμυρίων για τους μεγαλοξενοδόχους, αλλά φτώχεια και ανεργία στους  ξενοδοχουπαλλήλους.

Στην προκλητική στάση της κυβέρνησης οι εργαζόμενοι σε Ξενοδοχεία-Τουρισμό βροντοφώναξαν

ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑ-ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ

Η κυβέρνηση τώρα να υλοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των χιλιάδων εργαζομένων στον Τουρισμό:

Να διασφαλιστεί το εισόδημα όλων όπως προβλέπεται από τις Συλλογικές Συμβάσεις

Καμία μείωση, καμία αρνητική αλλαγή – Όχι στην εκ περιτροπής εργασία

Να επαναπροσληφθούν όλοι οι εποχικοί, να προστατευτούν όλοι οι άνεργοι του κλάδου

Κάντε κλικ για περισσότερες φωτογραφίες

Comments are closed.