Καταγγελία του Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Αττικής για το σοβαρό ατύχημα στο επισκευαζόμενο Πλοίο HSL NIKE

Δημοσιεύτηκε στις

Σας ενημερώνουμε ότι  συνέβη σοβαρό ατύχημα για το οποίο εμείς ενημερωθήκαμε μόλις σήμερα το πρωί , στο επισκευαζόμενο Πλοίο HSL NIKE  , στο Ναυπηγείο  Cernavalgroupshipyard , στην Πόλη Αλχεθίρας   .

          Στο επισκευαζόμενο Πλοίο , εργαζόταν  ελληνικό συνεργείο το οποίο είχε προσλάβει εργαζόμενους από το Πέραμα για εργασίες εκτός έδρας.

          Θύμα  του ατυχήματος είναι ο συνάδελφος Τσαγκαράκης Αλέξανδρος, ο οποίος μεταφέρθηκε σε Τοπικό Νοσοκομείο με ταξί ,  με σοβαρά εγκαύματα, όπου του παρασχέθηκαν  οι πρώτες  βοήθειες  και τον επέστρεψαν  πίσω και τον εγκατέλειψαν στην καμπίνα του .

          Το ατύχημα αποκρύφθηκε από τις τοπικές αρχές και δεν δηλώθηκε ούτε στο Νοσοκομείο , κατά τη διάρκεια της βραχείας νοσηλείας  του .

          Οι κίνδυνοι για την υγεία του είναι τεράστιοι , αφού μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάθει μόλυνση (με γνώμονα τις ανοιχτές πληγές  που έχει και τις άθλιες συνθήκες στις οποίες έχει αφεθεί ).

          Ζητάμε την άμεση παρέμβασή σας , με τη διαδικασία  του κατεπείγοντος , για την αρμόζουσα στην περίσταση νοσηλεία του συναδέλφου και τον ασφαλή άμεσο επαναπατρισμό του  ,  αφού κάθε  λεπτό που περνάει  μπορεί να αποβεί μοιραίο για την ζωή  του συναδέλφου  .

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας: Άμεσα μέτρα πρόληψης στους χώρους δουλειάς

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ! ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Κανείς ναυτεργάτης του πλοίου Άγιος Νεκτάριος Αίγινας χωρίς δουλειά

Για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνεται ότι ο αχαλίνωτος ανταγωνισμός των ναυτιλιακών εταιρειών για τη...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Κάτω τα χέρια από τα σωματεία και τους αγωνιστές

Κάτω τα χέρια από τους συνδικαλιστές! Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, των εργατών η πάλη...