Δευτέρα, 10 Αυγούστου

Καταγγελία του Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Αττικής για το σοβαρό ατύχημα στο επισκευαζόμενο Πλοίο HSL NIKE

image_pdfimage_print

Σας ενημερώνουμε ότι  συνέβη σοβαρό ατύχημα για το οποίο εμείς ενημερωθήκαμε μόλις σήμερα το πρωί , στο επισκευαζόμενο Πλοίο HSL NIKE  , στο Ναυπηγείο  Cernavalgroupshipyard , στην Πόλη Αλχεθίρας   .

          Στο επισκευαζόμενο Πλοίο , εργαζόταν  ελληνικό συνεργείο το οποίο είχε προσλάβει εργαζόμενους από το Πέραμα για εργασίες εκτός έδρας.

          Θύμα  του ατυχήματος είναι ο συνάδελφος Τσαγκαράκης Αλέξανδρος, ο οποίος μεταφέρθηκε σε Τοπικό Νοσοκομείο με ταξί ,  με σοβαρά εγκαύματα, όπου του παρασχέθηκαν  οι πρώτες  βοήθειες  και τον επέστρεψαν  πίσω και τον εγκατέλειψαν στην καμπίνα του .

          Το ατύχημα αποκρύφθηκε από τις τοπικές αρχές και δεν δηλώθηκε ούτε στο Νοσοκομείο , κατά τη διάρκεια της βραχείας νοσηλείας  του .

          Οι κίνδυνοι για την υγεία του είναι τεράστιοι , αφού μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάθει μόλυνση (με γνώμονα τις ανοιχτές πληγές  που έχει και τις άθλιες συνθήκες στις οποίες έχει αφεθεί ).

          Ζητάμε την άμεση παρέμβασή σας , με τη διαδικασία  του κατεπείγοντος , για την αρμόζουσα στην περίσταση νοσηλεία του συναδέλφου και τον ασφαλή άμεσο επαναπατρισμό του  ,  αφού κάθε  λεπτό που περνάει  μπορεί να αποβεί μοιραίο για την ζωή  του συναδέλφου  .

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Comments are closed.