Καταγγελία του Συνδικάτου Εργατ/ων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Αττικής για την επίθεση σε βάρος συναδέλφων στον επισιτισμό – τουρισμό

image_pdfimage_print

Το συνδικάτο μας καταγγέλλει την κυβέρνηση και το υπουργείο εργασίας για την χρήση βίας και χημικών εις βάρος των συναδέλφων στον επισιτισμό – τουρισμό, που με τις κινητοποιήσεις τους διεκδικούν να μη χαθεί καμία θέση εργασίας, κανένα μεροκάματο, κανένα δικαιώματα.

Πιστοί στο δόγμα «χτυπάω τον εργάτη – διευκολύνω τον κεφαλαιοκράτη», κυβέρνηση και υπουργείο απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι με τη στάση τους και τους νόμους τους υπηρετούν τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, τους μεγαλοξενοδόχους. Για αυτούς έχουν μάτια και αυτιά ορθάνοιχτα. Στα αιτήματα των εργατών απαντάνε με χημικά και βία.

Δεν είναι τυχαίες άλλωστε και οι ΠΝΠ, που πέρασαν το τελευταίο διάστημα με αφορμή την πανδημία και που επιδιώκουν να μονιμοποιηθούν, αντεργατικά μέτρα που χτυπάνε την ίδια τη ζωή των εργαζομένων και φορτώνουν τα βάρη της νέας κρίσης στις πλάτες μας για να βγει «λάδι» το μεγάλο κεφάλαιο.

Στηρίζουμε τους συναδέλφους στον επισιτισμό – τουρισμό, χαιρετίζουμε τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ – ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ

 

Comments are closed.