Καταγγελία του Κλαδικού Σωματείου Ενέργειας για τις καθυστερήσεις πληρωμών και τις εκδικητικές απολύσεις εργαζομένων στις εργολαβίες ΔΕΔΔΗΕ

image_pdfimage_print

Το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας καταγγέλλει την εργοδοσία της «ΠΥΡΑΜΙΣ ΑΤΕ», η οποία οφείλει δεδουλευμένα στους εργαζομένους και κυνικά τους ανακοινώνει ότι θα πληρωθούν τέλος Μάρτη.

Σαν να μην φτάνει που η εργοδοσία χρωστάει δεδουλευμένα, προχώρησε σε πέντε εκδικητικές απολύσεις συναδέλφων, οι οποίοι μπήκαν μπροστά στη διεκδίκηση των δεδουλευμένων.

Για αυτή την κατάσταση που επικρατεί στα δίκτυα με τις εργολαβίες και υπεργολαβίες την κύρια ευθύνη έχει ο ΔΕΔΔΗΕ αλλά και οι κυβερνήσεις που στηρίζουν αυτή την πολιτική.

Το Σωματείο στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων για να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα, για δουλειά με δικαιώματα. Δηλώνουμε στην εργοδοσία, ότι οι απολύσεις δεν θα περάσουν. Η τακτική της να μην απαντάει στο κάλεσμα του Σωματείου για εξεύρεση λύσης δεν θα μείνει αναπάντητη.

Καλούμε τους συναδέλφους που εργάζονται και στις άλλες εργολαβίες της Αττικής, να είναι σε εγρήγορση. Αυτές οι εξελίξεις θα γενικευτούν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε δυναμικά.

 

Comments are closed.