Τετάρτη, 27 Μαΐου

Καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Β.Συγκροτήματος Δωδεκανήσου και Σωματείων για τις άθλιες μεθόδους υπονόμευσης  της απεργίας

image_pdfimage_print

Είναι γνωστές οι θέσεις της ΝΔ που σήμερα κυβερνά, για τα εργατικά δικαιώματα ,τους αγώνες και τις κατακτήσεις. Πλούσιο το έργο της .Νομοθετικό και εκτελεστικό.!

Η πλειοψηφία της  ΠΑΣΚΕ -ΔΑΚΕ στην ΓΣΕΕ στην πρόσφατη συνάντηση με τον πρωθυπουργό δήλωναν ευτυχισμένοι  για επιστροφή στην κανονικότητα !

Η πλειοψηφία της ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ στην ΓΣΕΕ , αυτή η μαφία  που είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία  με εργοδοσία και κυβέρνηση ούτε «άβγαλτη» είναι ούτε …Κινέζος.

Η θέση της είναι ταυτισμένη με τα επιχειρηματικά συμφέροντα και τα κόμματα τους.

Για αυτό τώρα που σε όλη την χώρα ξεσηκώνεται κύμα αντίδρασης και απεργιακής απάντησης στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ που δίνει τα πάντα στους μεγαλοεπενδυτές και ξηλώνει ότι απέμεινε από εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα για τους  εργαζόμενους ,βάλθηκε με ύπουλο τρόπο και  όργιο εκβιασμών να υπονομεύσει την απόφαση των εργατών να παλέψουν συντονισμένα υλοποιώντας την απόφαση τους για 24ωρη απεργία στις 24 Σεπτέμβρη.

Αυτή η ηγετική ομάδα στην ΓΣΕΕ,χρόνια τώρα «συνέταιροι και ομοτράπεζοι» με τον ΣΕΒ ,τον ΣΕΤΕ και λοιπούς υπογράφοντας κατάπτυστες συμβάσεις και όρους εργασίας,επιστράτευσαν και όλες τις αντι κομμουνιστικές τους γνώσεις από τους δασκάλους τους στα γραφεία των «συναδέλφων» τους  στις Βρυξέλλες,  στην προσπάθεια τους να παρουσιαστούν ως κάτι που δεν είναι :εκπρόσωποι εργατικών συμφερόντων !

Φαίνεται πως δεν έχουν καταλάβει πως δεν ψιχαλίζει! Τους φτύνουν!

Το Εργατικό Κέντρο Β.Συγκροτήματος Δωδεκανήσου και τα σωματεία που συνυπογράφουν καταγγέλλουν σε όλους τους εργαζόμενους της περιοχής τις άθλιες μεθόδους υπονόμευσης  της απεργίας που αποφασίστηκε για τις 24 Σεπτέμβρη

Δεν θα τους  περάσει! 

Πιο αποφασιστικά σε κάθε χώρο δουλειάς παλεύουμε για την επιτυχία  της Απεργίας!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ -ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΡΙΤΗ  24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2019

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 10:30 π.μ

Σωματείο Ξενοδ/λων& Σερβιτόρων Κω

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλ/λων&Εμπ/λων Ν. Κω

Σωματείου Οικοδόμων Καλύμνου

Σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Ν. Κω

Σωματείο  ΑΤΕΚ-ΜΠΕΤΟΝ «Ο Τιτάν»

Σωματείου Συνταξιούχων Κω.                

 

 

Comments are closed.