Καταγγελία της Ομοσπονδίας Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού για όργιο εργοδοτικής ασυδοσίας

Δημοσιεύτηκε στις

Ακόμα και τούτες τις μέρες συνεχίζονται να έρχονται στην ΟΕΚΙΔΕ βροχή καταγγελίες εργαζομένων για εργοδοτική αυθαιρεσία και τρομοκρατία.

Με κάθε μέσο και τρόπο οι εργοδότες στα φασονατζίδικα του ιματισμού επιχειρούν να βάλουν κυριολεκτικά χέρι στις τσέπες των εργαζομένων, σε μέρος ή και σε ολόκληρο το ποσό των 800 ευρώ.

Από την προσπάθεια να το «συμψηφίσουν» με χρωστούμενα δεδουλευμένα ή για τζάμπα δουλειά όταν θα ανοίξουν έως το εδώ και τώρα τα χρήματα στο χέρι.

Ακόμα και κάρτες ανάληψης και αριθμούς pin των εργαζομένων συγκέντρωνε εργοδότης για να τους δώσει τον κωδικό πρόσβασης ενώ Μ. Σάββατο προϊστάμενος βγήκε παγανιά από σπίτι σε σπίτι μεταναστών εργατών για να αποστάσει 400 ευρώ.

Οι σαρωτικοί έλεγχοι αφορούν τον “οβελία”… ενώ τα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης πυροδοτούν την εργοδοτική ασυδοσία.

Καλούμε τους εργαζόμενους να συνεχίσουν να επικοινωνούν με την ΟΕΚΙΔΕ και τις ημέρες του Πάσχα, να καταγγέλλουν κάθε ζήτημα που προκύπτει.

Τηλέφωνο Καταγγελιών 6975746959

 

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Αλληλεγγύη στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας

Η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής εκφράζει την αλληλεγγύη της στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας....

Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: Κάτω τα χέρια από το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας

Η ΠΕΜΕΝ εκφράζει την αλληλεγγύη και στήριξή της στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, στη διοίκησή...
00:01:15

Σωματείο Εμποροϋπαλληλων & Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πειραιά: Kινητοποίηση στα NOTOS του Πειραιά(BINTEO-ΦΩΤΟ)

Kινητοποίηση έγινε την Τρίτη 2 Ιούνη στα «Notos» στον Πειραιά, από το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και...