Καταγγελία ναυτεργατικών σωματείων ΠΕΜΕΝ- ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ- ΠΕΕΜΑΓΕΝ για συκοφαντικές αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε στις

Παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες να εξελίσσεται στο διαδίκτυο, από γνωστούς ακροδεξιούς λογαριασμούς, μια  συκοφαντική επίθεση, ενάντια στα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, που ανήκουν στο ΠΑΜΕ.

 Αναπαράγεται πως οι 4 συλληφθέντες που ευθύνονται για την εν ψυχρό δολοφονία του 36χρονου Αντώνη«είναι μέλη του ΠΑΜΕ».

Το άγχος τους όμως να βγάλουν λάδι τους πραγματικούς ενόχους γι αυτό το έγκλημα, τους οδήγησε να είναι λίγο απρόσεκτοι, μιας και τα σωματεία που εκπροσωπούν τις ειδικότητες των 4άρων συλληφθέντων, είναι τα σωματεία των πλοιάρχων (ΠΕΠΕΝ) και ναυτών (ΠΕΝΕΝ), τα οποία δεν ευθύνονται, δεν ανήκουν στο ΠΑΜΕ, αλλά ούτε και οι ίδιοι προσωπικά είχαν ποτέ καμία σχέση με το ΠΑΜΕ.!

Άρα το ΠΑΜΕ και τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ δεν έχουν ουδεμία σχέση με τους 4 συλληφθέντες.

Τα σωματεία μας θα προχωρήσουν σε κάθε απαραίτητη νομική ενέργεια, για την ποινική δίωξη των συκοφαντικών και δυσφημιστικών αναρτήσεων.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας: Χαιρετισμός στη μεγάλη αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση της ΕΕΔΥΕ στην Ακρόπολη (Video) 

Μεγάλη αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) κάτω από τον...

Συνδικάτο ΙΓΜΕ: Για τη συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 06.08.2026 η συνάντηση του ΔΣ Συνδικάτου με τον Υπουργό ΠΕΝ κ....

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πέλλας: Εκδήλωση για κανόνες υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς

Το σωματείο μας, καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στις Τετάρτη 19 Αύγουστου στο πάρκο...