Καταγγελία ναυτεργατικών σωματείων ΠΕΜΕΝ- ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ- ΠΕΕΜΑΓΕΝ για συκοφαντικές αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε στις

Παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες να εξελίσσεται στο διαδίκτυο, από γνωστούς ακροδεξιούς λογαριασμούς, μια  συκοφαντική επίθεση, ενάντια στα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, που ανήκουν στο ΠΑΜΕ.

 Αναπαράγεται πως οι 4 συλληφθέντες που ευθύνονται για την εν ψυχρό δολοφονία του 36χρονου Αντώνη«είναι μέλη του ΠΑΜΕ».

Το άγχος τους όμως να βγάλουν λάδι τους πραγματικούς ενόχους γι αυτό το έγκλημα, τους οδήγησε να είναι λίγο απρόσεκτοι, μιας και τα σωματεία που εκπροσωπούν τις ειδικότητες των 4άρων συλληφθέντων, είναι τα σωματεία των πλοιάρχων (ΠΕΠΕΝ) και ναυτών (ΠΕΝΕΝ), τα οποία δεν ευθύνονται, δεν ανήκουν στο ΠΑΜΕ, αλλά ούτε και οι ίδιοι προσωπικά είχαν ποτέ καμία σχέση με το ΠΑΜΕ.!

Άρα το ΠΑΜΕ και τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ δεν έχουν ουδεμία σχέση με τους 4 συλληφθέντες.

Τα σωματεία μας θα προχωρήσουν σε κάθε απαραίτητη νομική ενέργεια, για την ποινική δίωξη των συκοφαντικών και δυσφημιστικών αναρτήσεων.

Περισσότερα

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς: Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη

ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΘ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 05/09! Με ανεβασμένους ρυθμούς  προετοιμάζουμε τη...

Σωματείο Εργαζομένων στο Έργο του Ελληνικού: Να παρθούν ολα τα μέτρα για την θερμική καταπόνηση των εργαζομένων

ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Οι επιπτώσεις της έκθεσης των...

ΕΚ Σάμου – Σωματεία και Φορείς: Όλοι και όλες στο Πανσαμιακό – Παλλαϊκό Συλλαλητήριο την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη

Όλοι και όλες στο Πανσαμιακό – Παλλαϊκό Συλλαλητήριο Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη στις 7 το απόγευμα...