Καταγγελία για το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!

Mε βάση το χρονοδιάγραμμα που έχει δοθεί στους αντιπροσώπους θα έπρεπε σήμερα από τις 9 το πρωί, να πιστοποιούνται οι σύνεδροι για το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ. Aυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση, δεν έχουν συγκροτηθεί οι οργανωτικές και οι τεχνικές γραμματείες.

Αντιθέτως παρουσιάζονται κωμικοτραγικές καταστάσεις με διανομές καρτών στα δωμάτια από τις καμαριέρες αλλά και σε διάφορους χώρους των ξενοδοχείων, από τις πισίνες μέχρι τις καφετέριες!

Κάθε κυβερνητική –εργοδοτική παράταξη έχει βγάλει δικές της κάρτες και τις μοιράζει.

Την ίδια στιγμή οι εργατοπατέρες της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ είναι άφαντοι! Ενώ είχαν προγραμματίσει να συνεδριάσει χθες το Διοικητικό Συμβούλιο για ζητήματα που αφορούν στη διεξαγωγή του συνεδρίου, η συνεδρίαση δεν πραγματοποιήθηκε με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Με τη στάση τους επιβεβαιώνουν την εκτίμηση μας πως επιδιώκουν να προχωρήσουν σε ένα ακόμα συνέδριο-παρωδία, συνέδριο μηχανισμών, νόθων και εργοδοτών! Θέλουν οι νόθοι να νομιμοποιήσουν τον εαυτό τους!

Όλες και όλοι στη σημερινή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, στις 6:30μμ. Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή των εργαζομένων.

Περισσότερα

Κάλεσμα αντιπροσώπων της ΔΑΣ για αλλαγή σελίδας στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Σε μαζική συμμετοχή και υπερψήφιση του ψηφοδελτίου της ΔΑΣ καλούν αντιπρόσωποί της στις εκλογές του...

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ενάντια στο άθλιο νομοσχέδιο για τις ΣΣΕ και την υποδοχή των αγρότων(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ολοήμερο συλλαλητήριο πραγματοποίησαν σωματεία και φορείς στο Σύνταγμα ενάντια στο άθλιο νομοσχέδιο για τις...

Ομιλία Γιάννη Τασιούλα, στο Συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας στο Σύνταγμα

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Το νομοσχέδιο για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας που βρίσκεται για ψήφιση στη...