Καταγγελία για προβοκατόρικα σχέδια σε βάρος των ταξικών δυνάμεων

Δημοσιεύτηκε στις

Συνδικαλιστές και από τις άλλες δυνάμεις, καταγγέλλουν σε εμάς προβοκατόρικο σχέδιο απέναντι στα εργατικά κέντρα, τις ομοσπονδίες και τα συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. 

Είναι ο ίδιος εργοδοτικός μηχανισμός που βρίσκεται στην ηγεσία της ΓΣΕΕ με επικεφαλής τον γνωστό εργοδότη-εργατοπατέρα Καραγεωργόπουλο. 

Με ψέματα και λάσπη επιδιώκουν να διαμορφώσουν κλίμα για να οργανώσουν ένα συνέδριο με τη συμμετοχή εργοδοτών, εκατοντάδων διευθυντικών στελεχών και ανύπαρκτων συνδικάτων. 

Είναι προφανές ότι αυτό δεν είναι συνέδριο εργατικής οργάνωσης. 

Καλούμε τους εργαζόμενους να αγνοήσουν αυτή τη χούφτα εργατοπατέρων που παριστάνουν τους ηγέτες της εργατικής τάξης και να συμμετάσχουν σε όλες τις κινητοποιήσεις που διοργανώνουν αυτές τις μέρες Εργατικά Κέντρα, ομοσπονδίες και συνδικάτα. 

Όλες και όλοι αύριο στη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, στις 6:30μμ. 

Περισσότερα

Ανεπιθύμητος ο μακελάρης Ρούμπιο, να μην πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα

Ανεπιθύμητος ο μακελάρης Ρούμπιο, να μην πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα! Να τους...
00:05:46

Ομιλία Ρίζου Μαρούδα στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ(ΒΙΝΤΕΟ)

Ρίζος Μαρούδας εκ μέρους της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων Είμαστε εδώ, είπε, γιατί διαλύθηκε η ελληνική...

Ομιλία της Ελένης Βασάρα στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ(ΒΙΝΤΕΟ)

Ελένη Βασάρα, γραμματέας Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών Ο Σύλλογος Συγγενών των θυμάτων στο Έγκλημα...